Bartek-pl Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Witam! Mam tą piękną płyte i niemoge podrkęcić procesora (nawet starego 1700+, którego podkręcałem na Epox'ie)! Aktualnie mam Bartona 2600+. Zmieniam magistrala, restartuje kompa i przy włączaniu pokazuje jego standartową szybkość, wchodze do BIOS, a tam pokazuje że przestawione. Z mnożnikiem tak samo! Kumpel ma mocniejszą płyte też ASUS'a i ma tak samo! HELP! :unsure: :unsure: :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ojeju ojeju ! :P sprawdzałeś wydajność? Asus tak ma - nie przelicza po oc procka - będzie dalej pokazywał 2600+ ALE - wydajność rośne i procek jest przetaktowany co sobie możesz sprawdzić dowolnym progsem pod systemem powodzenia w kręceniu bartona na kt400 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-pl Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Dzięki B) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...