RRO3 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Dysponuję środkami ok. 100 zł i zastanawiam się nad kupnem Radeonem 7500, ale może da radę kupić coś lepszego. Doradźcie mi. Chciałbym, żeby karta miała TV-OUT i wyjście do panelu LCD. Może podawajcie konkretne linki do aukcji na Allegro. Dzięki wszystkim, którzy mi pomogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Dysponuję środkami ok. 100 zł i zastanawiam się nad kupnem Radeonem 7500, ale może da radę kupić coś lepszego. Doradźcie mi. Chciałbym, żeby karta miała TV-OUT i wyjście do panelu LCD. Może podawajcie konkretne linki do aukcji na Allegro. Dzięki wszystkim, którzy mi pomogą. 1208612[/snapback] http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38744198 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciasteczkowy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 WinFast to chyba jedna z najlepszych kart, wiec jesli mozesz zakrec sie wokol kart tego rodzaju! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Tak jak poprzednicy... GF2 Ti... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...