floyd Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 witam mam pytanko czy ktos z was mial przyjemnosc pracowac na takim dysku, lub tez mial do czynienia z dyskami posiadajacymi 16MB cache, jesli tak to poprosil bym o spostrzezenia. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 witam mam pytanko czy ktos z was mial przyjemnosc pracowac na takim dysku, lub tez mial do czynienia z dyskami posiadajacymi 16MB cache, jesli tak to poprosil bym o spostrzezenia. pozdrawiam 1208703[/snapback] mam, nie narzekam, ale caviar re szybszy ciutke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 ile kosztuje takie cacko? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 PMP - gdzie mozna kupic Caviary z 16 MB cachu ?? bo ja takich jescze nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 a gdzie on napisal ze ssqa z 16mb cache? powiedzial ze sa szybsze od maxtora :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 kolejne pytanie czy bedzie roznica w pracy systemu miedzy dyskami wyposarzonymi w 8MB i 16MB cache?, a jak tak to czy to bedzie wyraznie odczowalny , czy raczej minimalne zmiany ? nie podnoszace komfortu pracy pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...