Śledziu Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 jak w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Wrrr. Sam sprawdź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 jestem u kupla i nie wiem jakie sa mozliwosci tego modelu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Więc podaj dokładne dane (jakie pamięci, jak marka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 pamieci to samsungi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 na ile "bezpiecznie" moge to podkrecic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Heh, napisz jakie te pamieci (czas dostepu), na kazdej kostce jest jakis napis i zazwyczaj ostatnia cyfra na kostce to czas dostepu. Im mniej tym lepiej. Ja wykrecilem swojego Dreama na 240/192 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 na ile "bezpiecznie" moge to podkrecic?Hm, sciagnij program Artifact Tester (www.nvidia.pl) i podkrecaj pamiec co 5mhz potem mniej i jak zaczna pojawiac sie artefakty to to juz koniec. Core nie podkrecaj bo na tych kartach to nic nie daje. A i w AT bierz ten drugi test nie ten co jest zaznaczony jak sie wlacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 dzieki. pamieci sa raczej 6ns (mam slabe oswietlenie):( :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ja wykręciłem tyle ile mam w configu ale (na dole) - karta to najprawdopodobniej prolink,pamięci Samsungi ale nie wiem dokładnie jakie... Ps. jak kręciłem wyżej pojawiały się artefakty... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Hm, lopo miales conajmniej dziwne standardowe taktowanie core'a - 202 :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 nie prawda ze krecenie rdzenia grsficznego nic nie daje daje sporo i nie tylko cyferki plynnosc gier znaczaco przyspiesza ja swojego jak w konfigu 175/166@235/240 teraz jade bo nie mam potrzeby wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimamie Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ja tam nie podkręcam tej karty, bo mi jak narazie styka, jak nie będzie wytrzymywała grafy w najnowszych grach to dam jej kopa i podkręcę. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Hm, lopo miales conajmniej dziwne standardowe taktowanie core'a - 202 :>co :?: :?: przecież jest napisane : 175@220(rdzeń),166@202(pamięć)... 8) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 patrzcie na moj opis nieweim czy to niejakis REKORD POLSKI moze swiata ale w kazdym razie przy dobrym wietrze chodzi na 280mhz core (cooler od durona) a pamieci nawet 240mhz(cooler od jkaiegos gorszego procka) karta wazy teraz z 0,5 kg ale za to wzrost mocy mam z 10-20% bez kitu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 dodam ze pamieci to EnMT 5ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 z 2400-3dmarkow zrobilo mi sie z podkreceniem procka o 70mhz ok 2900-3dmarkow!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 z 2400-3dmarkow zrobilo mi sie z podkreceniem procka o 70mhz ok 2900-3dmarkow!!!!! ja mam w 3dmarku 3378 a na syarym procu 3322 pamieci mam na 260!! a rdzen po podwyzszeniu nappiecua 235 malo ale jak zaloze wc i peltkas to mam nadzieje ze podskoczxy troche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 szczerze mowiac to malo masz ponad 2 x szybszy procek a 300pkt wiecej/?!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerik Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ja wykrecilem ja max 166@200 => 215@250 chodzila stabilnie, rdzen wentyl 50x50 a na pamieciach radiatory ale uzywam tak jak nizej (tyle mi styka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 mam 300pkt wiecej ale to max kart napisalem ze na starym prockoo 1GHz mialem 3322 przyros rzedu niecalych stu ponktow a MHZ 700 wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...