Linoge Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 ja nie mowie ze jest zle tylko co mi sie nie podoba oraz co by mnie razilo ... przeciez chyba nie bedziesz sie przejmowal czyimis opiniami liczy sie ze Tobie sie poodba i spelnia zadanie tylko jestem ciekaw tych temp ja mam 100w proca i jescze nie widziale u siebie na wc 44* ale pewnie mobo klamie chociaz temp wody nigdy nie przekracza 30* w sumie to juz jest kwestia wielu rzeczy .... powodznia w dalsze zabawie z wc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Ja mam zewnetrzny czujnik na procku i pokazuje w stresie jak gram w cosik to max 40*c. Jak nic nie robie to jest od 32 do 35*C Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Butcher napisał(a): Ja mam zewnetrzny czujnik na procku i pokazuje w stresie jak gram w cosik to max 40*c. Jak nic nie robie to jest od 32 do 35*C Na jądrze położony :zonk: ? Masz jakieś wycięcie pod jądrem? Czy też leży obok jądra, a może przymocowany do boku bloku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Jest polozony na procesorze obok rdzenia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 No to masz temperaturę sporo zaniżoną. W środku jądra jest sporo goręcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Wazne ze dziala stabilnie i sie nie resetuje. To jest do mnie najwazniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unio Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 a czy nie masz problemow z odpowietrzaniem? jak uzupelniasz wode? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Nie mam problemu z odpowietrzaniem. A wode dolewam bezposrednio do pojemnika w ktorym jest pompka. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...