Tonic Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Moje serce by się wykrwawiło, gdybym rozebrał tę kaskadę :P A co z autokaskadą? Ew. drugą kaskadą (na GPU) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 W tej chwili pracuje nad czyms bardzo waznym. Niedlugo bedzie autokaskada finalna gotowa, tymczasowo dalem na XS i TP poranik jak zrobic ostateczna autokaskade na CO2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 gratuluje berqt :) chyba mnie zainspirowałeś, przeczytałem wszystkie twoje topiki i mniej więc zaczynam kumać o co chodzi ;) narazie składam wc ale planuje chłodziarke zrobić do tego :) btw. a jeszcze tak poza tematem, wiecie gdzie można znaleść jakiś prosty opis jak zrobić chłodziarke do wc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 chłopie refleks :lol: ;) na górze masz przyklejony topic o linkach dotyczacych fc, a jak robisz chłodziarke do wc to przeczytaj topic Ravena ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 chlodziarki sa do [gluteus maximus], trzeba czekac dlugo na schlodzenie i w ogole, zrobilem dobry system ktory powinien chlodzic do -40C ciecz a tu z -35 mam problemy :| ja bym sie od razu za direct die bral ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...