zembol Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Do pełni szczęścia brakuje mi maszynowego wyszlifowania podstawy... Nie wie ktoś może gdzie taką usługe mogą świadczyć? Wszędzie mówią, że miedź jest be i tego nie da rady dobrze wyszlifować bo nie jest magnetyczna i jest miękka. 1212241[/snapback] ze nie magnetyczna , wystarczy na stole oblorzyc kostkami z metalu , co do tego ze mieka to prawda , probowalem na wielu magnesowkach (szybko , wolno obrotowych ) rozne kamienie ( zaraz po diamentowaniu ) ale i tak lipa, nie udalo mi sie uzyskac powierzchni jak przy szlifowaniu twardych stali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) zapomniałem się zapytać czy są wieksze rozmiary, ale wężyki fajne. Edytowane 16 Stycznia 2005 przez liquidboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...