Zedder Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Chodzi mi o wydzielana temperature..bez podkrecania. Czy ten 64 bitowy bedzie bardziej sie grzal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Chodzi mi o wydzielana temperature..bez podkrecania. Czy ten 64 bitowy bedzie bardziej sie grzal? 1208845[/snapback] Jasne ze 64bit bedzie sie bardziej grzal niz XP1700 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 szczegulnie ze 64 bity laza na 1.4V lub 1.5V , wiec wedlug mnie raczej mniej sie grzeja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zedder Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Podaliscie dwie sprzeczne informacje, kto ma racje, kto da wiecej?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Podaliscie dwie sprzeczne informacje, kto ma racje, kto da wiecej?:) 1210760[/snapback] Bo nie wiadomo o którym procku mówisz :mur: A 64 3000+ pod s939 (Winchester) rzeczywiście bardzo mało grzeje, coś jak Mobile na Socket A. Ale pod s754 (Newcastle, albo co gorsza - Clawhammer) to już inna bajka :) I tak z porównaniu z prockami Intela to są zamrażarki :P To na wypadek gdybyś myślał o Intelu jako alternatywie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...