m1xer Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie wiem moze tak bylo tylko u mnie ale, mialem podobny problem. Menu i opcje ok, a jak dawalem mecz to krzaki nieziemskie w grafie.. w moim przypadku pomogla zmiana odswiezania na wyzsze w windzie (win2000), jesli to nie zadziala to zmien stery od grafy na nowsze/starsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 mam pytanko mam full wersion zinstalowałem ucieszony chce włączyć a tu nie da rady. robi się czrny ekran i wywala mnie do windowsa? co może być tego przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość solaris29 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 mam pytanko mam full wersion zinstalowałem ucieszony chce włączyć a tu nie da rady. robi się czrny ekran i wywala mnie do windowsa? co może być tego przyczyną? 1217466[/snapback] Nie wiem czy to o to samo chodzico tez u mnie sie działo Moze byc tak ze masz zainstalowanego firewalla ZONEALARMA Podczas odpalania gry ZONEALARM moze sie pytac o to czy pozwolic aplikacji polaczyc sie z netem, daj ok i wiecej sie niepokaze i gra sie bedzie wlączała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Witam. Mam pytanie: gdzie sie znajduja savy z fify ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 A ja mam taki problem ze nie mam wogole glosu w fifie, w kazdej innej grze glos jest. W grze mam wszytsko spoko ustawione w windowsie tez. Mam SB Live i sterowniki KX Pomozcie mi bo gra bez glosu to zadna przyjemnosc :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Save z FiFy znajdują sie w "Moje dokumenty" . 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam. Widze, ze ten topik juz prawie umarl wiec postanowilem go odkurzyc i podzielic sie radosna nowina :lol: Tak wiec ukazal sie "Fifa 2005: Mega Patch PL" Zawartość:- Idea Ekstraklasa w miejsce niemieckiej Bundesligi. - Pierwsza i druga liga! - Aktualne składy. - Koszulki home, away, gk (dla 1 ligi) - wszystko w 2gk. - Flagi. - Bandy. - Loga drużyn i lig. - Menusy. - Buty (8 zestawów). - Piłki (6 sztuk). - Minikitsy. - Popup Canal+ - Elementy wprowadzające w klimat - trenerzy, gazeta, banery trybu kariery, itp. - Łatwy w obsłudze instalator. - MPPL switcher ( program przywracający oryginalne ustawienia FIFY).Tak wiec mamy okazje pograc caly sezon lub kilka, a nawet kilkanascie naszym ulubionym klubem :) Ja za chwile zabieram sie do sprawdzenia jak to wszystko wyglada i sprobuje juz teraz awansowac z moim ukochanym kluben do I ligi (nie bede czekal do maja), a nastepnie przez zdobycie mistrzostwa Polski do tak upragnionej dla polskich klubow ligi mistrzow. Pozdro for all :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2121 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Czy da się tak skonfigurować ustawienia w windows lub sterowaniu gry , aby można było na jednym kompie grac na dwóch klawiaturach. (jedna klawiatura PS2 , druga USB). Jeżeli ktoś może mi pomóc to będe wdzięczny. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Czy ten Mega patch toleruje stary save ? Jedynymi slowy, czy moge kontynuowac gre swoja dotychczasowa druzyna pomimo tego patcha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Czy ten Mega patch toleruje stary save ? Jedynymi slowy, czy moge kontynuowac gre swoja dotychczasowa druzyna pomimo tego patcha ? 1360601[/snapback] Niestety nie toleruje starych seve'ow :mur:. Jedynie mozna podmienic plik w katalogu Ustawienia dzieki czemu nie stracisz wczesniej odblokowanych koszulek, stadionow itd. Kariere trzeba zaczynac od zera :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_kra Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Można już zassać patcha do demka :) jest to stary edytor do euro 2004, jednakdziała on również z demkiem f05 mozna zmienic przede wszystkim grafe, ustawić czas połowy, trudność itp, no to do ściagania. 1027673[/snapback] A jak się on nazywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_kra Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 mam pytanko mam full wersion zinstalowałem ucieszony chce włączyć a tu nie da rady. robi się czrny ekran i wywala mnie do windowsa? co może być tego przyczyną? 1217466[/snapback] U mnie dzieje się tak samo. Też proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Znow wrocilem do fifki po paru miechach przerwy, poniewaz spoko sie gra przez polaczenie bezposrednie ;) Normalnie genialy pomysl! Ale ni o to chcialem zapytac... Jak skonfigurowac ustawienie przysicków na padzie?? Mam takiego jakby DualShocka ale z Manty ;) Najwiekszy problem sprawia mi nacisniecie klawisza START na którym ustawione są zwody :( W czasie normalnego meczu trzeba ostro sie nagimnastykowac zeby go uzyc... Ja go chce pod reką, najlepiej pod palcem wskazującym np przycisk 7 albo 8... Ma ktos jakis pomysl jak to zmienic:> Jak nie w grze to moze w jakis plikach:> Plis pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Sorki ze post pod postem ;) Kto mialby ochote zagraac w FIFE 2005 przez polaczenie bezposrednie:> Niestety ja nie moge postawic serwa bo trzeba kogos z zew IP. Zagramy pare mczykow, czegos sie czlowiek nauczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Sorki ze post pod postem ;) Kto mialby ochote zagraac w FIFE 2005 przez polaczenie bezposrednie:> Niestety ja nie moge postawic serwa bo trzeba kogos z zew IP. Zagramy pare mczykow, czegos sie czlowiek nauczy ;) 1420127[/snapback] jeszcze się nie nauczyłeś tego, że ta gra nadaje się tylko na śmietnik <_< :lol: zagraj w pes/we Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_24 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Czy ktoś jeszcze gra na tym świecie w FIFĘ??? Ludzie zagrajcie raz w Pro Evolution 4 lub Pro Evolution na PS One to od razu zapomnicie o EA Sports.Nie wiem dlaczego oni wydają jeszcze tę serię.Żałośni są po prostu i Ci co grają we Fifę także. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 NA PS ONE? chyba o ps2 myslales? :? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 PES (a raczej ISS stary) i tak lepszy na PSONE niż FIFA 2005... OTOFF... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ja gralem we7 i byla super gra ale nie wiem skad zassac tego we8 jak cos wiecie to na maila: goebel@interia.pl lub gg: 7265207 powiem ze jakby ktos chcial zagrac a nie wiem jak zrobic to przez neta (pirat pewnie) to chetnie bym pogral bo w moim miescie jestem the best w fife i we7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Czy ktoś jeszcze gra na tym świecie w FIFĘ??? Ludzie zagrajcie raz w Pro Evolution 4 lub Pro Evolution na PS One to od razu zapomnicie o EA Sports.Nie wiem dlaczego oni wydają jeszcze tę serię.Żałośni są po prostu i Ci co grają we Fifę także. 1420136[/snapback] Grałem w Pro Evolution 4 i jakos o Fifie 2005 nie zapomniałem. Jak kiedys w PES bedzie tryb kariery taki jak w Fifie 2005 lub sensiblu to wtedy się przerzuce. Jak narazie to prawie już zapomniałem właśnie o PES4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 JA rownie nie kocham PES4 ;) Wole FIFE, jednak nie lubie grac przeciwko kompowi :P Wole polamic z innymi ludzmi :> Jak ktos chce zagrac t walic na gg, pw lub pisac tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ghyhy, czyli nie jestem sam :) Jedynie zapomnialem zostawic sobie save`y przy reinstalacji winXP i PASZŁO. Na nowo trzeba zaczynac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ghyhy, czyli nie jestem sam :) Jedynie zapomnialem zostawic sobie save`y przy reinstalacji winXP i PASZŁO. Na nowo trzeba zaczynac :( 1422095[/snapback] Coz życie trenera nie jest proste :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 jestem ciekaw czy ktos na swiecie rozegral te 15 sezonow!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Jade z kuzynkiem na wspólke kariere. Obecnie 3 sezon. 1 sezon=ok 16-20godzin grania... Ale i tak tego nie lubie. Wole w multi w domku lub przez neta grac. Emocje są i nerwy są :P I jest fajnie. Jedynie krzyżyk w moim padzie skorke z kciuka co chwilke mi zdziera, ale coś, trzeba sie poswiecac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 HEHEHE tak samoe grając w PES 4 przrzucilem sie ostatnio wlasnie na FIFE 2005, nieiwem poprostu wrócił zapał do fifki :) a przedewszystkim do trybu kariery, nic dodać nic ująć, ==> 15 sezonów, mmmm i te gwiazdki, doświadczenie, itd,,ale ok MAM prośbe nieiwecie skad ściagnać patch PL do fifki 2005? chce zassać z centrum fify, ale tam zawsze limit wyczerpoany> moze znacie jakies inne adresyjezeli tak to ZARZUĆcie :) ======> noi FIFA ruless Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ja przeleciałem sam 3 sezony no i formata miale i przerwe mam :D kurcze a sasiad ma 5 sezon! zaczynalem drugo ligowa druzyna z hiszpanskiej ligii (world class) ciezko bylo ale jestem w lidze mistrzow:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Czy ktoś jeszcze gra na tym świecie w FIFĘ??? Ludzie zagrajcie raz w Pro Evolution 4 lub Pro Evolution na PS One to od razu zapomnicie o EA Sports.Nie wiem dlaczego oni wydają jeszcze tę serię.Żałośni są po prostu i Ci co grają we Fifę także. 1420136[/snapback] Ha ha "JA" gram w "fif'ę" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam, kupilem ORYGINALNĄ FIFE 2005, instaluje wszystko pięknie ale gdy właczam gre to wyskakuje taki bład : karte mam GF6600GT GALAXY (reszta w podpisie) PROSZE O POMOC! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limubai Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 a windows xp czy 2003? inne gry wszystkie chodza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...