Skocz do zawartości
Kaeres

Fifa 2005

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos doszedl juz do roku 2009 w karierze?? ja zacząłem gre Tarragoną z drugiej ligii hiszpanskiej i przed paroma minutami wygrałem ligę mistrzów pewnie myslicie ze miałem sobie amatora i szpanuje niestety gram w kazdą fife od wersji 97 i w 2005 na najwyzszym poziomie gra nie sprawia mi zadnych trudnosci nawet duzo słabszą druzyna kiedy FIFA osiągnie poziom WE7 bo wlasnie w tej grze meczylem sie najwiecej aby wygrywac na najwyzszym poziomie i powoli mnie fifa nudzi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xpektor napisał(a):

Co Wy macie do tej FIFY. Ona naprawde jest wypas... wiem ze PES4 syci mimo to FIFA nie jest zła gra, jest bardzo dobra!

Kariera Cordoba... i gry przez polaczenie bezposrednie czy przy jednym kompie wymiataja...

1485685[/snapback]

Dobra, juz dobra, nie zjem panu, nie zjem :P.

Fifa moze i ma kilka zalet ( tylko zeby plusy nie przeslonily minusow :P), ale odkad jest seria pes i we to fifa sie nie zajmuje wcale. A teraz na ps2 smigam z WE8 Liveware Evolution. Jest to chyba jedyna seria gier ( pes, we) gdzie kazda nastepna wersja jest lepsza od poprzedniej. Miodzio :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam...

Od jakiegoś czasu przy próbie odpalenia FIFA2005 wyskakuje mi taki oto komunikat: "Fifa 2005 requires hardware graphics acceleration" ....

Sytuacja owa zaczęła pojawiać się nagle - do tej pory wszystko było w porządku... Grzebałem we wszelkich dostępnych forach itp.... Moja karta graficzna to ATI Radeon 9200 na płycie Asrock k7s8x ...

Zainstalowałem najnowsze sterowniki do grafy - nie pomogło ... zainstalowałem najnowszego directX - nie pomogło .... Grzebałem w poszukiwaniu sterowników do płyty głownej - coś tam znalazłem, zainstalowałem - nie pomogło .... Komunikat ów pojawia się cały czas przy próbie odpalenia gry .. Myślałem, że to moze jakis problem z grą - zainstalowałem ją ponownie - nie pomogło ...

Może wy pomozecie ... ? Z góry dzięki za wszelkie sugestie i porady ....

pozdrawiam ....

PS ... przy odpalaniu komputera pojawia mi sie również komunikat o braku pliku "GIocl.dll" - ale nie wiem czy to moze być powód bo to chyba pojawiało sie zanim pojawił sie problem z FIFĄ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marian12345 napisał(a):

mam problem z fifa 2005 a mianowicie jak wlaczam gre wszystko sie normalnie odpala tylko glos jest niechalo jakis taki wolny taki gruby znieksztalcony strasznie :/ co jest prosze o pomoc :/

Może jakiś kabel się trochę odłączyłi Ci zniekształca dzwięk B) .Ja miałem tak samo ale ''poprawiłem'' kable i działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi