Kaeres Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Mam gleboko w d*** ilu jest fanow Fify czy PES.Ciesze się :lol: , pewne jest jedno, że będzie ich coraz mniej :P Pewniejsze jest to, ze nadal mam to w d*** 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Zainstalowałem, pograłem i........... jest dobrze :D Po kiepskiej Fifie2004 i Euro2004 wreszcie coś nowego. :wink: Animacja piłkarzy o wiele lepsza niż w poprzednich częściach. Piłka jakoś tak lepiej lata :lol: Menu gorsze niż te z Fify 2003, ale piosenka w tle super - wiadomo Oakenfold :) Jest to oczywiście tylko MOJE zdanie i nie KAŻDY musi się z nim zgadzać :!: Demo FIFY jak zwykle oferuję nam tylko 1 połowę w niskiej rozdzielczości i na niskim poziomie trudności. Jak zwykle też, po wypuszczeniu dema ukazują się Demo Xtendery. Tym razem, jednak nie jest to programik stworzony na potrzeby F2005. Otóż jak podaje serwis FIFA Kulte do FIFY2005 działa Extender z EURO 2004 ! http://www.fifakulte.com/fiche.php?id_fich...jeu=Euro%202004 * - Download Demo Xtender Dzięki temu programikowi zmienić można praktycznie wszytskie opcje, m.in. rozdzielczość, kamerę, długośc połowy, itd. Nie wiem może jestem za głupi na ten programik, ale u mnie to nie działa. :? PS. W PES3 nie grałem więc nie porównuje do niego. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Zainstalowałem, pograłem i........... jest dobrze :D Po kiepskiej Fifie2004 i Euro2004 wreszcie coś nowego. :wink: Animacja piłkarzy o wiele lepsza niż w poprzednich częściach. Piłka jakoś tak lepiej lata :lol: Menu gorsze niż te z Fify 2003, ale piosenka w tle super - wiadomo Oakenfold :) Jest to oczywiście tylko MOJE zdanie i nie KAŻDY musi się z nim zgadzać :!: Demo FIFY jak zwykle oferuję nam tylko 1 połowę w niskiej rozdzielczości i na niskim poziomie trudności. Jak zwykle też, po wypuszczeniu dema ukazują się Demo Xtendery. Tym razem, jednak nie jest to programik stworzony na potrzeby F2005. Otóż jak podaje serwis FIFA Kulte do FIFY2005 działa Extender z EURO 2004 ! http://www.fifakulte.com/fiche.php?id_fich...jeu=Euro%202004 * - Download Demo Xtender Dzięki temu programikowi zmienić można praktycznie wszytskie opcje, m.in. rozdzielczość, kamerę, długośc połowy, itd. Nie wiem może jestem za głupi na ten programik, ale u mnie to nie działa. :? PS. W PES3 nie grałem więc nie porównuje do niego. :wink: OJJJ tak popieram chłopiee popieram :) - ja licze sie z twoim zdaniem i popieramm je :) pozdro ps. wciaz nie instalnałem PES 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 ps. wciaz nie instalnałem PES 3 no to chyba czas najwyższy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 ps. wciaz nie instalnałem PES 3 no to chyba czas najwyższy :twisted: powinienem ją jeszcze dzisiaj dorwać ;) bo mam straszliwego smaczka -((na fifke jeszcze poczekam wiec...) aha chłopaki zapuśćcie jakieś stronnki z patchami (typu nazwiska, koszulki, ligi??) Wczesniejsze ktore podał kolega, mykaja ale strasznie wolnoi żeby sie tam dostać to ŁOŁOŁO... dop. około 1 w nocy zassalem pierwsza czesc, TAKZE prosze o jakies linki !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=527...highlight=pes+3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=527...highlight=pes+3WIELKIE DZIEKI !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 DLA WSZYSTKICH MANIAKÓW demka i nie tylko ZAPRASZAM Prawdopodobnie już dziś w downloadzie serwisu FIFA Web Portal pojawi się dodatek Juventus-Manchester United Demo Patch. W jego skład wejdą oczywiście aktualne składy, stroje, flagi oraz loga. Niestety na twarze będzie trzeba jeszcze trochę poczekać, głównie z przyczyn technicznych... Tym czasem pozostaje mi zaprezentować Wam kolejnego screena... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 eee uuu a gdzie screen że tak sie spytam ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguthi Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 gralem w fify od wielu wielu dobrych lat. z kazda fifa gralem coraz to mniej. jush nie mowic jakie to wspaniale nowe bledy dostarcza nam gram. widac ze EA nad nimi pracuje:) wlaczylem pesa i to jest naprawde symulator pilki. aczkolwiek po prawie rocznej grze ma tesh sporo bledow, ale sa one widoczne dopiero po naprawde dlugim graniu. nie to co fifa, gdzie po 1 meczu jush sa bledy. nie bede mowil jakie to bo jak kiedys zrobilem liste chyba w 2003 to siegala ona kilka kartek. w 2004 gralem jeden mecz i dziekuje. w 2005 zagralem kilkadziesiat meczy tylko po to zeby sprawdzic co nowego da nam EA. i oprocz wielkiej pilki i poprawienia fizyki strzalow i troche bramkarza jest to takie samo badziewie jak poprzednie. DZIEKUJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 gralem w fify od wielu wielu dobrych lat. z kazda fifa gralem coraz to mniej. jush nie mowic jakie to wspaniale nowe bledy dostarcza nam gram. widac ze EA nad nimi pracuje:) wlaczylem pesa i to jest naprawde symulator pilki. aczkolwiek po prawie rocznej grze ma tesh sporo bledow, ale sa one widoczne dopiero po naprawde dlugim graniu. nie to co fifa, gdzie po 1 meczu jush sa bledy. nie bede mowil jakie to bo jak kiedys zrobilem liste chyba w 2003 to siegala ona kilka kartek. w 2004 gralem jeden mecz i dziekuje. w 2005 zagralem kilkadziesiat meczy tylko po to zeby sprawdzic co nowego da nam EA. i oprocz wielkiej pilki i poprawienia fizyki strzalow i troche bramkarza jest to takie samo badziewie jak poprzednie. DZIEKUJE"LOODZIE loodzie to tylko DEMKO" wiec spokojnie, a co pes3 - racja jest sporo bledow, typu podania -> zwłaszcza loby -> chce tu piłka leci gdzies indziej ale dobra, gierka jest naprawde no miód, super realizm i wogole , a co do fify "AGUTHU" wydaje mi sie ze pospieszyles sie z ta wypowiedzia, no ale coz, kazdy ma swoje zdanie i swoje oczekiwania wobec gierek , JA CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA NA FULLL fulll fulll :)) ------- >> dAWAC K**** FIFKE :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Co do PES to ma jedną większa wadę, chcąc piłkę podać górą w lewą stronę często podaje górą w prawą, co mnie troche irytuje, ale da sie bez takich podań grać, ogólnie PES3 jest chyba dalej najlepszą kopaną wg mnie oczywiście. Co do FIFY 2005: - animacja fajna, szczególnie miodne sa te przyjęcia i prowadzenie piłki, blisko, przy nodze, jakby większe oswojenie, choć z drugiej strony piłkarze za bardzo się motają i np. ciezko nimi zrobić jakiekolwiek tricki. - odbiór piłki jest za prosty gdy się ma przeciwnika przed sobą, ale wkurza mnie, że piłkarzom nie chce się ruszyć do biegnącego obok zawodnika aby dojśc do niego i mu tą piłkę odebrać. Chyba za bardzo się przyzwyczaiłem do uproszczonego modelu w PESie3 ale i tak lepszego. - w akcji komputera i w naszej biora zazwyczaj tylko 3 góa 4 osoby. A obrona zawsze jest z tyłu, o porządnym kontrataku nie ma mowy. - widownia jest fajna, chociarz bardzo 'gęsta' - siatka w bramce jest za mało elastyczna, ciężko nawet przy mocnym strzale aby drgneła, ale to może w ustwawieniach detali tkwi problem, bo w fifie `04 też tak było. - największy minus piłka leci zbyt szybko, prawie nie da się jej zauważyc jak leci, to samo wybicie przez bramkarza, jakby z armaty kulą strzelił tak szybko spada, a na meczach unosi się tak wysoko, wysoko.... - najwiekszy plus powtórki, nie moga sie równać do tych z PESA, kamera taka bardziej filmowa jest. Ale za to minusem jest brak analizy strzelonej bramki w czym znowu PES3 jest lepszy - co za ironia, nie ma sędziego na boisku : ) może tylko w demie? - karne to jest beznadzieja, bramkarz bardzo często je broni gdy strzelamy lekko i w bok, praktycznie za każdym razem się rzuci w odpowiednią stronę a to już przesada, i to dego wyglądają tak nijako. - wolne, za łatwo strzelić z wolnego, no i ten porąbany system uderzenia, jakieś paski, kto widział, żeby od refleksu zależał strzał - lepiej sie strzela z daleka niż w PESie ale czasem aż za lepiej. - menu małe, choć szybsze ale nadal nie równa się PESowskiemu - czssem po strzeleniu gola jest wrzask jakby ktoś miał tych ludzi powystrzelać, drą sie za głośno, ale w czasie meczu fajnie przyśpiewują Niektóre żeczy można wybaczyć, bo FIFA to Arcade, ale ogólnie nowa odsłona ze stajnie Ea Sports to nędza jak jej poprzedniczka. Teraz chyba juz nie ma wątpliwości która gra będzie lepsza. ocena PES3 > FIFA 2005 (demo) FIFA 2005 (demo) 4+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 ZNOwu nowe dodatki: dodatek o nazwie Juventus-Manchester United FIFA 2005 Demo Patch. Nielada atrakcja dla fanów wspomnianych zespołów. Jak informuje Hrvoje Bajlo, patch ten zawiera następujące elementy... :) stroje domowe oraz wyjazdowe w/w drużyn aktualne składy bandy loga klubowe a wszystko to na: http://www.fifapolonia.pl/ minikitsy flagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Boze, ja juz mam dosyc tych gier... kazda jest taka sama i o tym samym tylko AI sie poprawia i grafika... jakis swiezy pomysł by sie przydał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Boze, ja juz mam dosyc tych gier... kazda jest taka sama i o tym samym tylko AI sie poprawia i grafika... jakis swiezy pomysł by sie przydał...." MOim zdaniem każda jest inna " ale 3ba umieć to "dosrzec", FIFA jest na tyle realistyczną i dobrą grą, że z roku na rok coraz to trudniej ją ulepszać, i dlatego te zmiany są tak mało widoczne. ZObaczymy ful version, ktora juz ukaze sie naprawde niedługo no rpawie miesiac,,,,uuuuuuuyyy no ale cożżż. JA CZEKAM !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 JORDAN22 :lol: :lol: :lol: :lol: FIFĘ co raz treudniej ulepszać :lol: :lol: tej gry nie da się ulepszać, bez kompletnej przebudowy od podstaw, to jest już skończone zero, wypaliła się. PES3 jest najlepszym przykładem na to, że w FIFIE nie ma już czego ulepszać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 JORDAN22 :lol: :lol: :lol: :lol: FIFĘ co raz treudniej ulepszać :lol: :lol: tej gry nie da się ulepszać, bez kompletnej przebudowy od podstaw, to jest już skończone zero, wypaliła się. PES3 jest najlepszym przykładem na to, że w FIFIE nie ma już czego ulepszać. kazdy ma swoje zdanie. ale haaa ja uwazam ze jest to błędne stwierdzenie że "nie da sie jej ulepszać" yyyyyyyyyyyy??? Mysle ze da sie jesscze niektore elemnty polepszyć, ulepszyć albo gierka już tak genialna i rewelacyjna, że nie da sie juz jej lepoej zrobić, ulepesyć>> co>>>>>>>>>> zastanawialsicie sie CHŁOPAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 NoWe DoDaTki: Jak widać, tym razem obyło się bez sensacji... :) W nocy naszego czasu, w downloadzie zaprzyjaźnionego serwisu SoccerAccess wylądował obiecany Intro Cinematics Patch do demo gry FIFA 2005. Przypomnę, że dzięki niemu ujrzycie w grze prezentacje zawodników, charakterystyczną dla spotkań reprezentacji narodowych oraz Ligi Mistrzów. Nie ma sensu przedłużać... zabierzmy się do ściągania najnowszego dodatku niesamowitego Ariela... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Ja powiem jeszcze raz, FIFY nie da się ulepszac w nieskończonośc, trzeba ją zbudowac od podstaw, nie można tylko malować ścian z zewnątrz jak sie nie obskrabie tego brudu pod spodem Aha, co ja chciałem napisać, dzisiaj gralem w pesa4 na ps2, musze powiedzieć, że fifa już w tej chwili jest skończona, od tak, już jej nie ma :) w mojej świadomości :) Przede wszystkim w FIFIE nie ma tylu opcji co w PES, a robienie tej gry to czysta komercha, dodadza 2 opcje i płać 100zł co roku. Myslę, że ludziom z Konami żal sie zrobiło graczy PC, że takie badziewie dostają i postanowili jakoś temu zaradzić, i zrobili to WYŚMIENICIE, tak trzymać, panowie z KONAMI są mistrzami :) :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Moje zdanie jest takie: Niech darują sobie edycje 2006 i zrobią coś naprawde dobrego. Sam grałem w FIFIE dopóki nie ukazał się PES3 na PC. Każdy kto grał w PES wie, że jeżeli na plecach mamy obrońce nie oznacza że stracimy piłkę. W fifie trzeba trzymac sie zdala od przzeciwnika bo gdy podejdziemy z piłką bliżej to magnes w butach przeciwnika przyciąga ją (piłkę) natychmiast. Podobnie rzecz sie ma w pojedynkach sam na sam z bramkarzem. FIFA to doskonały przykład na to , że ładna grafa to nie wszystko. Dziwię się szczerze mówiąc osobom które twierdzą że fifa to gra prawie doskonała.... ale o gustach sie nie dyskutuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Moje zdanie jest takie: Niech darują sobie edycje 2006 i zrobią coś naprawde dobrego. Sam grałem w FIFIE dopóki nie ukazał się PES3 na PC. Każdy kto grał w PES wie, że jeżeli na plecach mamy obrońce nie oznacza że stracimy piłkę. W fifie trzeba trzymac sie zdala od przzeciwnika bo gdy podejdziemy z piłką bliżej to magnes w butach przeciwnika przyciąga ją (piłkę) natychmiast. Podobnie rzecz sie ma w pojedynkach sam na sam z bramkarzem. FIFA to doskonały przykład na to , że ładna grafa to nie wszystko. Dziwię się szczerze mówiąc osobom które twierdzą że fifa to gra prawie doskonała.... ale o gustach sie nie dyskutuje. lol 8O mi się jakoś w pesie grafika bardziej podoba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 No więc tak, na pewno duuuży krok naprzód wykonali panowie z EA, co nie zmienia faktu, że FIFY z PES porównywać nie można, bo pierwsza to wciąż tandenty arcade, a druga to świetna symulacja ;) Na pewno wreszcie FIFA zyskala więcej dynamiki, gra się przyjemniej i bardziej intuicyjnie niż wczesniej. Ogólnie rzecz biorąc grywalność FIFY będzie niezła. Dla mnie jednak ta gra jest ciągle zbyt plastikowa. Piłka dalej leci jak balonik, karne to jest niezły LOL, tak samo wybijanie piłki przez bramkarzy czy wrzutki w pole karne. Grafika się właściwie nie zmieniła, sporo rzeczy zostało niezmienione jak np. jak dla mnie ciągle dziwny i na siłę zrobiony system rzutów rożnych czy piłkarze wciąż nie mający kontaktu z podłożem. Czasami widać, że jakby brakowało klatek - wspomniana piłka leci czasem kosmicznie szybko, podobnie jak przyspieszający maksymalnie zawodnicy, między któymi wciąż nie czuć tego "ludzkiego" kontaktu w starciach. Ogólnie rzecz biorąc nawet nowa FIFA nie jest żadną konkurencją dla PES, ale miło, że EA choć trochę się poprawiło, choć zmian nie ma aż tak wiele, żeby nazywać ich "dzieło" czymś więcej jak tylko FIFĄ 2004,5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Jak informuje dziś Kevin, jeden z redaktorów znanego angielskiego serwisu Breamster.com, prawdopodobnie już w marcu firma EA Big zaprezentuje wszystkim fanom fifki grę o nazwie FIFA Street. Będzie to kolejna po NBA Street, NFL Street produkcja tego typu. Szykuje się niesamowita zabawa... sześciu graczy, bez sędziego, malutkie boisko z jeszcze mniejszymi bramkami. Czy można chcieć czegoś więcej? :D HEEEE wiecej napewno nie :) EA BIG = its in a Game Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Jak informuje dziś Kevin, jeden z redaktorów znanego angielskiego serwisu Breamster.com, prawdopodobnie już w marcu firma EA Big zaprezentuje wszystkim fanom fifki grę o nazwie FIFA Street. Będzie to kolejna po NBA Street, NFL Street produkcja tego typu. Szykuje się niesamowita zabawa... sześciu graczy, bez sędziego, malutkie boisko z jeszcze mniejszymi bramkami. Czy można chcieć czegoś więcej? :D HEEEE wiecej napewno nie :) EA BIG = its in a Game Komercja,komercja,itd. W każdym bądź razie produkty ea utrzymują zawsze jakis tam poziom.Więc klapa to to raczej nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 zapomnieli dodać że tylko na PS2 :lol: EA BIG to jeden z najlepszych oddziałów EA, twórcy SSX-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 zapomnieli dodać że tylko na PS2 :lol: EA BIG to jeden z najlepszych oddziałów EA, twórcy SSX-a A no tak EA - BIG :)) ja od dawien dawna FASCYNUJE SIE jedyniee :):):) NBA street :) vol.1 vol.2 a wiecie co ROBIĄ już 3 -jecze :) MNIAM ale dopiero na następne wakacje ((lato)) :) aaa i gralem w demko ssx-a akrobacje na śniegu tak :) no robi robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 HA! można chciec czegoś więcej, PESa na małym boisku :) alob na hali :), to już byłby szczyt marzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 sciaglem i co powiem ? ZALUJE ZE STRACILEM TYLKO CZAS !! Takiego scierwa w zyciu nie widzialem myslalem ze to bedzie cos super a to jest gowno jakich malo. Sterowanie to nie wiem skad oni wzieli, zawodnik zamiast biec to sie przesuwa czasem mu sie przypomni ze umie biegac... jednym slowem DNO !! szkoda czasu odradzam Aha dziwne ze Henry bez sztuczki nie umie przejsc jakiegos ciote z milanu (zawsze mu odbierze pilke - bez przesady) a grafika hmm nic rewalacyjnego ci sami du.piato wygladajacy kibice i moim zdaniem zawodnicy :/ Gdzie najnowsze wynalazki grafiki ? FIFA zamiast isc do przodu to sie cofa !! Takie moje zdanko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 sciaglem i co powiem ? ZALUJE ZE STRACILEM TYLKO CZAS !! Takiego scierwa w zyciu nie widzialem myslalem ze to bedzie cos super a to jest gowno jakich malo. Sterowanie to nie wiem skad oni wzieli, zawodnik zamiast biec to sie przesuwa czasem mu sie przypomni ze umie biegac... jednym slowem DNO !! szkoda czasu odradzam Aha dziwne ze Henry bez sztuczki nie umie przejsc jakiegos ciote z milanu (zawsze mu odbierze pilke - bez przesady) a grafika hmm nic rewalacyjnego ci sami du.piato wygladajacy kibice i moim zdaniem zawodnicy :/ Gdzie najnowsze wynalazki grafiki ? FIFA zamiast isc do przodu to sie cofa !! Takie moje zdanko "STARY TO CHYBA MUSIAŁES "czepnąć w WERSJE NA Commodore 64 ..................Pheeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...