Skocz do zawartości
Mane

Jaka Listwa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos moze posiada taka listwe http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38475028, lub moglby sie wypowiedziec, czy warto kupic, dodam tylko ze w sieci sklepow vobis kosztuje ponizej 30zl. Chodzi mi tez o to zeby ta listwa wyelimowala strzelanie w glosnikach spowodowane dzialaniem lodowki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chcesz to podpiąć pod głośniki czy pod kompa? Bo jak pod głośniki to UPS raczej odpada.

1213762[/snapback]

Bzdura. Na rynku są dostępne przedłużacze które podłącza się pod takie same gniazda jak zasilacz komputerowy, czy gniazda zasilające od UPS'a. Taki przedłużacz można też wykonać samemu - 15 min roboty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tez mam problem ze strzelaniem.

Jak się lodówka mi włącza(jakiś ruski stary model) to strzela mi w głosnikach, i na monitorze obraz drga:( Śtara instalacja elektryczna też nie poprawia sytuacji.

Troche sie boje, bo listwe mam z tych najtanszych(wtedy 40zł, 2 lata temu)

Co byście polecili?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura. Na rynku są dostępne przedłużacze które podłącza się pod takie same gniazda jak zasilacz komputerowy, czy gniazda zasilające od UPS'a. Taki przedłużacz można też wykonać samemu - 15 min roboty.

1213774[/snapback]

A czy ja pisalem o problemach z gniazdami :rolleyes: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi