Kuniarz Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 co tu będę się rozpisywał, look at this Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 co tu będę się rozpisywał, 1209059[/snapback] Chyba pojde do piwnicy po moje strae LEGO. Nie no swietnie to wyglada szczegolnie ten ostatnie, tylko ciekawe jakie tam tmep panuja i jak glosno pracuje taki komp. Dzieki za linka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ten jest fajny: http://members.cox.net/richw/5.JPG W sumie moznaby wymyslec cos czalkiemc iekawego od strony konstrukcyjnej. Potrzeba tylko sporo klockow. Ale mozaby jakies ciekawe WC wykombindowac ze zbiornikami wodnymi roznymi itp :) Maksymalnie wykorzystac wsyztkie puste miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Kiedys juz to widzialem.. Ale jak dla mnie nie jest to zbyt funckjonalne i troche razi w oczy.. Wole jednak normalna prosta bude stonowanego koloru ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 podzielam w sumie zdanie buzzyego ale i tak ciekawy pomysl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ten jest fajny: http://members.cox.net/richw/5.JPGTen jest najlepszy :P Chyba pojde do piwnicy po moje strae LEGO. Nie no swietnie to wyglada szczegolnie ten ostatnie, tylko ciekawe jakie tam tmep panuja i jak glosno pracuje taki komp.Zależy jaka jest ilość wiatraków pamientajmy że lego nie przepuszca powietrza wiec musi być dobra wentylacja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 jak dlamnie fajny pomysł bo pomysł na moda sie liczy! fakt problem z wentylacją trzeba by rozwiązać ale to da się zrobić ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 No widać przecierz że autorzy tych modów akurat problem wentylacji rozwiązali dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Pomysł ciekawy, ale jakoś mi się nie podoba.... Kwadrat zrobiony z klocków lego, wsadzone mobo, cd-rom, wentyle itd.. Wchodząc do tego topica myślałem ze ktoś zrobił zamek, jakieś ludziki z lego poprzyczepiał, wejścia zrobił, korytarze itp. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 to juz kiedys chyba było ;) ciekawe jak mocna jest ta konstrukcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 jak dla mnie to ani praktyczne, ani fajne, mojej na takie coś bym niezamienił! ale jak kogoś to bawi to" :google: i znajdzie duuuuuużo pomyslów na takie coś, oczywiście :google: .pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Eeee może wam sie podoba ale dla mnie to beee i ta mieszanina kolorów. W życiu bym niechciał czegos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 kiedys juz ktos na tweaku pokazywal swoja bude z lego :) choc az tak fajnie jak te nie wygladala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 mnie takie rzeczy nie kreca ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 najlepsze jest ten "otwierany bok" :lol: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Musze to napisac... ALe kompy z lego nie znajduja jakos u mnie uznania, moze dlatego, ze mialem bardzo duzo klockow Lego jako dziecko i mi sie przejadly :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...