Mark Nazzal Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ktoś może mi powiedzieć w jaki sposób w 100% sformatować dysk C: pod win XP Pro ? System mam zainstalowany od kilku dni.. Pod command.com da się to zrobić ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 jezeli masz plytke z winem 98 to uruchom z plyty formata.Znajduje sie w katalogu win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Odpal instalkę XP z CD, w trakcie instalacji gdy uruchomi się narzędzie do partycjonowania dysku poprostu skasuj partycję z windą i w powstałym pustym miejscu utwórz nową. Zrobiłem tak kiedyś i było OK. Jest to chyba jedyna skuteczna metoda gdy ma się XP na partycji NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Dzięki, już ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...