Link_mc Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Siema mam mały problemik bo na pamięci mam 700zł a kumpel w sklepie ma do sprzedania nowe twinmosy http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10274 brać je?? moja płyta to gigabyte ga-8inxp i procek p4 2,4GHZ 533, jak ktoś ma te pamięci to prosze niech napisze czy udało mu sie zjechać z cl na 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Podobno nowe Twinmos'y ze sklepu nie sa dobrym wyborem,radzilbym zainwestowac w Hynix'y bo warto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomandarist Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Te same pamieci w www.apollo.pl masz za 530zł pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Slyszalem ze nowe Twinmos'y nie sa dobrym wyborem, ja mam dwie kosci Twinmos 256MB Cl2,5 (MTec) i kiepsko chodza z moja plyta Gigabyte GA 8IPE1000. Kreca sie tylko do 440 MHz a w porownaniu mam GoodRamy tez 2x256MB CL3 i kreac sie na 460MHz. Slyszalem tez od innnych ze TwinMos+MB Gigabyte to kiepskie poloczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Hm... ja tam chce mieć cl jak najniżej bo cl chyba wiecej robi niz mhz.. a do hynixów coś przekonania nie mam,a co powiecie na kingmaxy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...