GenghisKhan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 probowalem juz reinstalke gg ale wciaz to samo :angry: objawy takie: -ktos mi cos pisze a mi wiadomosc przychodzi w jednym wersie, musze rozszerzac okno gg i przewijac wiadomosc (czasem cala i tak sie nie miesci) - uzywam emot animowanych, gdy cos napisze to staja sie statyczne :blink: - w ogole nie dziala wysylanie obrazkow do innych :blink: - jesli wejde do archiwum i zaczynam czytac jakas rozmowe i przelacze po chwili na inna rozmowe to archiwum sie wylacza :blink: Co zrobic, czego to moze byc wina?!?! :unsure: juz mam dosc tego zlomstwa :wisielec: pozdro i prosze o w miare szybka pomoc B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Dopisuje się tutaj bo mam podobny problem, niemma emotikon animowanych i taki sam problem mam gdy czytam archiwum wiadomosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoo Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Co animowanych emotek to włącz IE, potem ustawienia -> opcje internetowe -> zaawansowane i potem zaznacz ptaszka przy WŁĄCZ ANIMACJE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Tez mialem same klopoty z GG. Ktos do mnie pisal, ale ekran sie nie przewijal. Dlatego przestawilem sie na AQQ. www.myportal.pl wg. lepsze i latwiejsze od Mirandy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Tez mialem same klopoty z GG. Ktos do mnie pisal, ale ekran sie nie przewijal. Dlatego przestawilem sie na AQQ. www.myportal.pl wg. lepsze i latwiejsze od Mirandy 1216419[/snapback] orginalny klient gg to szmira jakich mało ;/ sam używam AQQ ale do niego tezmam zastrzerzenia, ale jak jest coświekszego to sie zgłasza na forum i autor poprawia, czasem nie poprawia :P. głowną przyczynądla której używam aqq to to że zajmuje w ramie 2-6 mb a nie jak gg 20 :) a jak wiadomo wolnego ramu nigdy za dużo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOK@ss Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Win 95/98/ME to bedzie sie tak działo z tym zawijaniem wierszy itp. Problem leży u podstaw gg6.1 !! Wywal całkowicie gg i zainstaluj 6.0 i potem pokolei dorzucaj swoje archiwum itp i sprawdzaj czy dziala jeszcze. Win XP to nie mam pojęcia. Tak, gg to syf, przestarzałe g...no. Polecam TLENA i wtyczki z www.tlen.biz Kto nie sprobował niech żałuje. .peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Rozwiązanie jest jedno: przesiadka na inny komunikator (z obsługą protokołu GG) - tlen.pl, miranda, wpkontakt, konnekt, aqq i inne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshit Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Przesiadka na inny komunikator to [gluteus maximus] nie odpowiedź na pytanie. U mie problem występował w najnowszym buildzie gadulca, przy gg6.1 build155 wszyskto jest ok. Edytowane 21 Marca 2005 przez Neshit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 sam używam AQQ ale do niego tezmam zastrzerzenia, ale jak jest coświekszego to sie zgłasza na forum i autor poprawia, czasem nie poprawia :P. głowną przyczynądla której używam aqq to to że zajmuje w ramie 2-6 mb a nie jak gg 20 :) a jak wiadomo wolnego ramu nigdy za dużo :) 1217486[/snapback] Taaak, spróbuj się pobawić AQQ z większą ilością kontaktów na liście. U mnie jest blisko 300 i co chwile ktoś przechodzi online/offline i odwrotnie. A każde przejście zamraża program na conajmniej sekundę... Troche to irytujące... Już lepszym rozwiązaniem jest Jabber i transport do GG, ICQ i Tlena. Jako klient Pandion lub Hapi (polski, na podstawie Pandiona z kilkoma usprawnieniami - ale, żeby korzystać z innych serwerów niż hapi.pl trzeba wygooglać wtyczkę freehapi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Lepszym rozwiązaniem jest ekg ;] Zero problemów, nie żry praktycznie pamięci i procka i jest na konsoli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 I jeszcze wery gut jest taki wynalazek jak konnekt :) juz 2 tygodnie bez wylaczania pc chodzi i 2 mb pamieci zjada niecal :) I nie ma takieog problemu jak opisał lisek :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...