Silver Fox Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jestem szczęśliwym właścicielem tej karty i chciałbym ją podkręcic. Tyle że nie wiem jak. Sapphire Radeon 9600 XT 128bit 128MB FireBlade 1. Jakim programem podkręcic tę kartę? 2. Jakie są normalne częstotliwości tej karty? 3. Do jakich można podkręcic? 4. Dlaczego w CCC w miejscu gdzie ejst częstotliwośc jest tylko 324? Pomocy! Jestem zielony jak trawa przed Białym Domem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 dolaczyl do forum a 8 minut pozniej juz udowadnia ze nie cyztal regulaminu... radze jednak go przeczytac, a chociaz poszukac zwrotu "FAQ" w tymze regulaminie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Fox Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Sam sobie kliknij w link! 404 Plik nie znaleziony! Od 5 stycznia stare odnośniki do phpBB mogą nie działać. Prosimy o uaktualnienie bookmarków. Tymczasem zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki w celu odnalezienia poszukiwanej wiadomości. Proszę czekać podczas przekierowania na wyszukiawrke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...