Heniek34 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mam pytanie bo nie wiem jak skonfigurowac siec pomiedzy XP a ME??. Siec pomiedzy ME i ME to jakos umiem zrobic ale na XP to nie wiem co i jak, wiec prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniek34 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 dzis tez wyskoczylo okienko System wykrył konflikt adresu IP 192.168.0.1 z systemem posiadającym adres sprzętowy 00:50:8D:E9:85:C5. I nie wiem o co chodzi :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 czyli są 2 takie same ip w sieci.a oco dokładnie chodzi z tą siecią :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Kolega ma trudności w skonfigurowaniu sieci pomiędzy XP,a Me. Szczerze powiedziawszy ja też nie wiem. Pomiędzy równorzędnymi systemami lub z tej samej podgrupy to sobie radzę ale pomiędzy tymi dwoma nie zabardzo. Komp z win2k jest widoczny ale tego z Me nie widac. Z me na 2k nie da się wejśc z powodu braku dostępu. Nie mogę także zmusi aby na me poszedł internet z 2k. Pomożecie coś na to :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Na Xp podajesz IP z inną końcówką niż na ME , wpisujesz taką samą maske podsieci i dodatkowo ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>sz konto gościa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...