Skocz do zawartości
Koziol

Grafa chlodzna GoldenOrbem

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam GO bez klipsa zapinajacego i chce wykorzystac do chlodzenia grafy gdyz wiatrak na mojej karcie jest glosny. GO wazy troche wiec boje sie ze zlamie karte AGP wiec chce go skrucic o glowe. Mozecie podsunac mi jakis pomysl jak go przymocowac? Bo jakos pesymistycznie patrze na plastikowe opaski zaciskowe bo przy ich pomocy jakies 2 lata temu zgniotlem pierwszego Durona :roll:

Moze lepszym rozwiazaniem bedzie wywalenie wiatraka z GO i zalozenie samego radiatora ?? Tylko czy jego ciezar mi karty nie zlamie ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzialem jak na overclockers.com koles wzial opaski zrobil lepeki na koncach i przewinal 4 przez orba przelozyl przez otwotuy w karcie i zacinal je kolejnymi opaskami wygladalo swietnei i tak tesh chlodzilo a karty nie zlame a jak sie boisz to skombinuj sobie jakas odpowiednia dluga sruba i wkrec ja w otwor na rogoo karty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za Chiny nie odpadnie a jak bede chcial go kiedys zdjac :)

No to...................... będziesz miał problem :) ja tak miałem na radku 8500 przyklejonego crystal orba :) sprzedałem razem z kartą :) ale golden orb jest dość spory więc obcęgi bądź klucz francuski i powinno pójść thermopox można kupić w 4maxie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...