Koziol Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Posiadam GO bez klipsa zapinajacego i chce wykorzystac do chlodzenia grafy gdyz wiatrak na mojej karcie jest glosny. GO wazy troche wiec boje sie ze zlamie karte AGP wiec chce go skrucic o glowe. Mozecie podsunac mi jakis pomysl jak go przymocowac? Bo jakos pesymistycznie patrze na plastikowe opaski zaciskowe bo przy ich pomocy jakies 2 lata temu zgniotlem pierwszego Durona :roll: Moze lepszym rozwiazaniem bedzie wywalenie wiatraka z GO i zalozenie samego radiatora ?? Tylko czy jego ciezar mi karty nie zlamie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 nie zlamie ci karty a tak wogole to nie lepiej sprzedac GO jakiemus lamusowi i kupic jakis coolerek od PIII boxowy albo cos w tym stylu i tym chlodzic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 widzialem jak na overclockers.com koles wzial opaski zrobil lepeki na koncach i przewinal 4 przez orba przelozyl przez otwotuy w karcie i zacinal je kolejnymi opaskami wygladalo swietnei i tak tesh chlodzilo a karty nie zlame a jak sie boisz to skombinuj sobie jakas odpowiednia dluga sruba i wkrec ja w otwor na rogoo karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 przyklej go Thermopoxem 85CT za zadne chiny nie odpadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 za Chiny nie odpadnie a jak bede chcial go kiedys zdjac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ja kombinowałem kiedyś, co by jakiego goldena albo mini coopera wmontować na swojego ale jak zwykle mi sie coś zjepało :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 gdzie mozna zakupic tego Thermopoxa 85CT? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 z karta nic ci sie nie stanie. sam mialem kiedys titana na GPU i wszystko dobrze dzialalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 za Chiny nie odpadnie a jak bede chcial go kiedys zdjac :)No to...................... będziesz miał problem :) ja tak miałem na radku 8500 przyklejonego crystal orba :) sprzedałem razem z kartą :) ale golden orb jest dość spory więc obcęgi bądź klucz francuski i powinno pójść thermopox można kupić w 4maxie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 gdzie mozna zakupic tego Thermopoxa 85CT?www.4max.com.pl heh, a o odklejaniu mocno przyklejonych rzeczy berkut napisal na FAQ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Mocno przykejona rzecz to co innego. Thermopoxa 85CT chyba zdejmiesz razem z chipem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...