Ram1rez Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 W cenniku firmy komputronik znalazłem dwa zasilacze o tej samej nazwie <_< . Różnica w cenie to 30zł na kozyść nowego szefa. Na samej stronce znalazłem informacje że jeden ma wyjście ATX 20 pinowe a drugi 24 pinowe. Moje pytanie odnosi się do wersji 20 pinowej. A jest takie: Czym jeszcze prucz wyjścia zasilającego rózni sie ten zasilacz i którego z nich lepiej wziąć. W gre równierz wchodzi 420w ale niczym nie różni się od wersji 360w no chyba że naklejeczką. Z góry dzięki za odpowiedź :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jaro-1 napisał(a): W cenniku firmy komputronik znalazłem dwa zasilacze o tej samej nazwie <_< . Różnica w cenie to 30zł na kozyść nowego szefa. Na samej stronce znalazłem informacje że jeden ma wyjście ATX 20 pinowe a drugi 24 pinowe. Moje pytanie odnosi się do wersji 20 pinowej. A jest takie: Czym jeszcze prucz wyjścia zasilającego rózni sie ten zasilacz i którego z nich lepiej wziąć. W gre równierz wchodzi 420w ale niczym nie różni się od wersji 360w no chyba że naklejeczką. Z góry dzięki za odpowiedź :D 1209531[/snapback] Może się różnić np. fabryką, w której został wyprodukowany. Są np. Chiefteci robione przez Delte i są zdecydowanie gorsze od innych.. Kwestia wtyczki 24 pinowej - to dla nowych pentiawek na sockecie lga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jaro-1 napisał(a): W cenniku firmy komputronik znalazłem dwa zasilacze o tej samej nazwie <_< . Różnica w cenie to 30zł na kozyść nowego szefa. Na samej stronce znalazłem informacje że jeden ma wyjście ATX 20 pinowe a drugi 24 pinowe. Moje pytanie odnosi się do wersji 20 pinowej. A jest takie: Czym jeszcze prucz wyjścia zasilającego rózni sie ten zasilacz i którego z nich lepiej wziąć. W gre równierz wchodzi 420w ale niczym nie różni się od wersji 360w no chyba że naklejeczką. Z góry dzięki za odpowiedź :D 1209531[/snapback] jeden jest ATX12V 1.2 a drugi, nowy, 2.0. taka różnica. producent ten sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 To nie sa dwa takie same zasilacza jeden jest ATX 2.0 i posiada pasywne PFC a drugi ten za 190zl 20pin i aktywne PFC. Teraz juz wszystkie nowe obudowy Chieftec beda posiadaly 360-202 DF zamiast 1136H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...