Skocz do zawartości
Ram1rez

Dwa Chiefteci 360w Hpc-360-302df

Rekomendowane odpowiedzi

W cenniku firmy komputronik znalazłem dwa zasilacze o tej samej nazwie <_< . Różnica w cenie to 30zł na kozyść nowego szefa. Na samej stronce znalazłem informacje że jeden ma wyjście ATX 20 pinowe a drugi 24 pinowe. Moje pytanie odnosi się do wersji 20 pinowej. A jest takie: Czym jeszcze prucz wyjścia zasilającego rózni sie ten zasilacz i którego z nich lepiej wziąć. W gre równierz wchodzi 420w ale niczym nie różni się od wersji 360w no chyba że naklejeczką. Z góry dzięki za odpowiedź :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaro-1 napisał(a):

W cenniku firmy komputronik znalazłem dwa zasilacze o tej samej nazwie  <_< . Różnica w cenie to 30zł na kozyść nowego szefa. Na samej stronce znalazłem informacje że jeden ma wyjście ATX 20 pinowe a drugi 24 pinowe. Moje pytanie odnosi się do wersji 20 pinowej. A jest takie: Czym jeszcze prucz wyjścia zasilającego rózni sie ten zasilacz i którego z nich lepiej wziąć. W gre równierz wchodzi 420w ale niczym nie różni się od wersji 360w no chyba że naklejeczką. Z góry dzięki za odpowiedź :D

1209531[/snapback]

Może się różnić np. fabryką, w której został wyprodukowany. Są np. Chiefteci robione przez Delte i są zdecydowanie gorsze od innych.. Kwestia wtyczki 24 pinowej - to dla nowych pentiawek na sockecie lga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaro-1 napisał(a):

W cenniku firmy komputronik znalazłem dwa zasilacze o tej samej nazwie  <_< . Różnica w cenie to 30zł na kozyść nowego szefa. Na samej stronce znalazłem informacje że jeden ma wyjście ATX 20 pinowe a drugi 24 pinowe. Moje pytanie odnosi się do wersji 20 pinowej. A jest takie: Czym jeszcze prucz wyjścia zasilającego rózni sie ten zasilacz i którego z nich lepiej wziąć. W gre równierz wchodzi 420w ale niczym nie różni się od wersji 360w no chyba że naklejeczką. Z góry dzięki za odpowiedź :D

1209531[/snapback]

jeden jest ATX12V 1.2 a drugi, nowy, 2.0. taka różnica.

producent ten sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi