P1T3RR0 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jeśli wiecie coś o tej gierce to to nie chowajcie tego dla siebie. Ja wiem tylko, że silnik gry ma być połączeniem technik 2D i 3D, oraz to, że premiera planowana jest na maj tego roku i kilka innych info, które można znależć w Jaskini Behemota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 heh a co chcesz wiedzeć? Gierka fajna i wciągająca choć troszkę przecudowana i skomplikowana :] 3 była lepsza:P Mi osobiście się nie podoba ale mam rzeszę zwolenników wśród kumpli:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 heh a co chcesz wiedzeć? Gierka fajna i wciągająca choć troszkę przecudowana i skomplikowana :] 3 była lepsza:P Mi osobiście się nie podoba ale mam rzeszę zwolenników wśród kumpli:D 1210730[/snapback] Grales juz w gre, ktorej nie ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Mam troche artworków http://tawerna.web.thc.net.pl/h5_co_wiadomo.html 3 rulezz chyba zaraz sobie zagram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 I tak dal mnie trójka była the best :) Może piątka będzie też dobra :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 H3 to moja pierwsza oryginalna gierka :) i zarazem jedna z niewielu turowych strategii, w które grałem. Gierka była wypasiona, szczególnie multiplayer z kolegami w hot-seat :D . W czwórkę dużo nie grałem, jakoś nie przypadła mi do gustu. Jak będzie z V częścią.... zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Popieram. H3 to bylo cos. Ewentualnie jeszcze czasami pomykalem w dwojeczke. Czwroka natomiast to totalne dno. Zobaczymy co teraz pokaze 3DO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Nie wiem jak można jednocześnie lubić dwójkę i mowić że 4 to totalne dno - dla mnie obie mają bardzo podobne "klimaty" a że 4 wprowadziła walczącego bohatera :) dlatego stawiam ją o włos przed 2, tą z kolei o dwa przed 3 (za lepszą "klimatyczność") Jak dla mnie ranking Heoresów jest taki - 1. H 4 - 10/10 2. H2 - 9,9 3. H3 - 9,5 H1 uważam tylko za beta wersję H2 :lol: Szkoda że NWC padło bo nie będzie już kontrolowanych herosów a wiele to wniosło do rozgrywki w 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Dla mnie 4 mofglaby wogle nie istniec. Grywalnosc zrypana na maxa. Probowalem sie jakos oswoic z ta gra ale niestety nie dalo rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A dla mnie Hiroes 4 był jedną z najlepszych gier w jakie było mi dane zagrać :-P Moze faktycznie kilka kwesti w grze było niedopracowanych jednak ogólem gra BARDZO mi się podobała. Czekam z niecierpliwościa na V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 E tam, 4 to juz nie bylo to samo co 3. W trojke gralo sie i gralo, a czworka znudzila mi sie chyba po tygodniu. Zobaczymy jak sie zaprezentuje piateczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 W H3 gram do dzisiaj. Wczoraj skończyłem kolejną mapkę :) W tej grze podoba mi się to m.in. to, że tę samą planszę można zagrać kilka razy. Wystarczy drobna zabawa w edytorku i jazda :lol: Niestety w nieskończonośc nie można grać w te same mapki. Dlatego mam pytanie. Zna ktoś może jakąś stronę polską lub zagraniczną z mapkami do H3? Głównie chodzi mi o XL (rozmiar mapki) Mniejsze mnie nie ciekawią. W sumie i HV dowiedziałem się wczoraj z Gameboxa? Już nie mogę się doczekać. Długo trzeba było czekać na nowego Heroes. (Czwórka dla mnie nie istniała. Zainstalowałem, zagrałem dzień, odinstalowałem. Nigdy potem więcej nie miałem z nią do czynienia i nie chcę mieć <_< ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Co do mapek, to sprawdź w Jaskini Behemota. A co do wersji 3 i 4 hirosów to moim zdaniem obie są świetne, ale ja je dobieram jakby to były gry z innej parafii... A poza tym, jednak trójka ma w sobie to "coś" czego czwórce zabrakło... Moim zdaniem HoMM V powinien mieć te najlepsze cechy z 3 i 4 (aktywni bohaterowie to moim zdaniem dobry pomysł, ale żeby to było w klimacie trójki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Nawet nie słyszałem że V część Herosa ma wyjśc, nie grałem prawie w IV część, no ale chyba jednak moge powiedzieć że Heroes III jest najlepszy. Ale zobaczymy co nowego pojawi się w V części! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Dla mnie Heroes III jest jedną z najlepszych gier w historii!!! Do dziś często gram... Jedyną rzeczą która podobała się mi w IV i przez która w nią grałem, był genialny rozwój bohatera. Jeżeli zostanie zawarte to w V to bede skakał z radości. Jeżeli ine, bedzie to mały krok wstecz... Jednak i tak czekam z niecierpliwością :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Dla mnie 4 mofglaby wogle nie istniec dla mnie po prostu nie istnieje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 1)@Buck Tuddrussel : Na emulu jest plik z 1500 map ok 75 MB kazdy znajdzie cos dla siebie.Kiedys juz tu o nim moowilem mozego ktos na ftp wrzucil . Przeszukaj temat o grze w h3 poo sieci. 2)Macie poinstalowane WoG= Nowe ulepszenia(m.in skrypty) potrafia przedloozyc zycie tej gry o sporo czasu , tylko trzeba uwazac zeby nieprzedobrzyc bo bedzie niegrywalne, dlawielbicieli bohatera z 4 to idealna rzecz bo tam sie wlasnie pojawia Commander zastepca bohatera ktoory moze rozwinac mase zdolnosci np 2 ciosy lub atak dookola . Tylko ze niestety odbywa sie to pewnym kosztem a tym jest inteligencja kompa. Troche ona sie pogarsza przy grze z Commanderem ale i tak warto pograc. 3)A co do inteligencji kompa to ktos moze widzial takie coos w H4 bo kurde troche w to gralem ale nie dostrzeglem nigdzie(mialem wszystkie mozliwe patche). Nadrobiono to tylko iloscia przeciwnika ale to bez sensu. Jednostki == smich na sali , ufno i wogoole przecie nawet chopi byli niewiele wieksi od czarnych smokoow. Widzial ktos Disciples 2 . Tak powinny wygladac jednostki i klimat. Ja chce takie jednostki w herosach. A tak pozatym maja byc full 3D . Bo najwyzszaj juz pora. Nie jestem maniakiem 3d ale tej grze by to napewno na zdrowie wyszlo. 4) Te screeny z 5 mnie przerazaja , jest takie cukierkowe ze zaraz sie zeszygam.Cos czuje ze w zla strone to idzie , Slyszalem ze zamki bedamialy 5 poziomoow jednostek a w zamku demonów na 5 poziomie bedzie super wielki ...PIKACHU....a w dodatku bedzie mial 3 stadia ewolucji co wsumie daje 8 poziomoow.W miescie robali bedzei pszczoolka Maja, a u elfoow Piotroos Pan. Bossu barbazyncoow dosiadac ma Króla Lwa. Ponoc trzonem krasnoludzkiej armi jest Krecik . A w role kuszników w armi Ludzkiej wcieli sie Bolek, Lolek bedzie paladynem. I tym optymistycznym akcentem moofie PA heosom5 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 H4 to kicha pomieszali rasy masz do wyboru np albo kawalerzysta albo anioł to chore jest a podbijanie zamku dennie wygąda. 3 ma klimat i random map editor na szybką partyjke z kolegami w "gorące pośladki" jest kilka plusów np jednoski same mogą wychodzić z zamku ale nie ma ubgradów jednostek Archanioł,Arcydiabeł. kicha. Nikt mnie nie przekona że 4 jest lepsza od 3 z dodatkami np AB ja gram tylko z AB jego tylko mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 A moim zdaniem AB to badziew, tzn. nie sam dodatek tylko nowy zamek. Rozwiązanie z żywiołakami jako jednostkami neutralnymi bardziej mi się podobało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 a ja czekam i czekam i nie moge sie juz doczekac 5 garalem we wszystei od 1 do 4! kocgham ta gra najwiecej kasy wygralem na niej! zawsze gramy po sieci o kase na najwyzszym poziomie! nie no gireca jest zarabista! keidy 5??????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Podobmo w maju, moim zdaniem najlepsza data to 05.05.05r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Jaki waszym zdaniem jest najllepszy zamek w heroes 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Załóż sobie topik o tym, a nie robisz syfu pisząc nie na temat :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 faktycznie, trojeczka byla duzo lepsza niz 4:) w czworce nie podobalo mi sie to ze sie walczy herosami, i czasami nawet wojko inne przeszkadzalo w walce bo powodowalo straty tych ze wojsk, mowie o sytuacji kiedy heroes byl juz tak silny ze potrafil spokojnie pozabijac dziesiatki czarnych smokow poprzez przywolywanie sobie ogromnych ilosci pomocników:)wiec nie moge sie doczekac na piateczke szczegolnie gdy uslyszalem ze ma nie byc juz sterowania herosem podczaw walki a jedynie ma uczestniczyc w niej biernie, Pozdroweczka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Heroes III - Rulez Heroes IV - Sux!!! xDDDD A co z V to zobaczymy :) ale oby byla blizsza 3 niz 4 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=13055 Jak dla mnie seria kultowa :razz: . Tym razem konik powraca w nowym trójwymiarowym wydaniu. Przyjrzyjcie się fladze na pierwszym screenie perfekcja i ten zasięg widoczności po sam choryzont. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Wolalbym 2D w stylu III... .... http://www.mightandmagicgame.com/teaser/uk/ Developed by a seasoned team at Nival Interactive (Blitzkrieg, Silent Storm, Etherlords), Heroes of Might and Magic V is scheduled for release on PC in early 2006. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Mi sie podoba, nawet bardzo. Widok 3d napewno odświerzy troche stare dobre heroski. Mam nadzieje nie skopia i gra bedzie miodna. Juz sobie wyobrazam, znowu 5 godzinne rozgrywki z kumplami heh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Mi się już nie podoba ten archanioł to kicz a szczegulnie to coś co trzyma w ręku ble. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Zwalą to chyba :( Mam nadzieję, że te zbliżenia facia na kłuniu to włąśnie zbliżenia, że normalnie mapa będzie oddalona... Teraz to wygląda jakby chodzenie było w czasie rzeczywistym ! Fatalnie... Grafa ładna. Wygląda bardzo fajnie, troszkę śmiesznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...