Ecuadoo Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 :D Boze ile ja zycia stracilem na ta serie :D Wyglada na to ze strace jeszcze wiecej :) Ze screenow wyglada miodnie, nic tylko czekac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ktos wie o ktorej sie zaczyna rejestracja na ta Open Bete (mialo dzisiaj byc)? No właśnie.. no i gdzie to się wogóle rejestruje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Z tego co doczytałem w necie, to trza się zarejestrować na ubi.com i czekać :D ---- prawdopodobnie Open Beta ruszy w godzinach wieczornych naszego czasu, ale czy to pewne to nie wiem :( Klient waży ponad 750 MB, zabezpieczony jest SF i pozwala na rozgrywkę jedynie w trybie online :| Pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) możecie podać dokładny link do rejestracji (jak już będzie dostępna)? :P // ani tu http://www.mightandmagicgame.com/uk/ ani tu http://homm5.gram.pl/ zadnych news'ow narazie nie ma... :( Edytowane 26 Stycznia 2006 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 możecie podać dokładny link do rejestracji (jak już będzie dostępna)? :P // ani tu http://www.mightandmagicgame.com/uk/ ani tu http://homm5.gram.pl/ zadnych news'ow narazie nie ma... :( Bedzie na fileplanet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Szczerze mowiac to na fileplanet wogole nie ma nigdzie tekiej informacji, ze bedzie Open Beta - skad to wytrzasneliscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 tutaj cos jest tylko sie jeszzce nie rejestrowalem i nie wiem co dokladnie tam jest ciekawego ;) http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/hmmv_login.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Nic z tego - przekierowuje do strony z propozycjami zalozenia platnego konta, tak jak banner na stronie glownej :( Coraz bardziej mam wrazenie, ze ta dzisiejsza Open Beta to plotka... obym sie mylil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Powinna juz byc,na stronce UBI nie ma nawet zdania na ten temat, chyba bedzie mala obsuwa.Zreszta jak sie wszyscy rzuca to i tak watpie zeby dalo rade sciagnac dzisiaj, najwczesniej jutro w dzien jak wszyscy z USA pojda spac. Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Si3beN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 zeby troche podkrecic pare screenow ;) link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 klucze juz można brać, a clienta ściągać-niestety są kolejki........ zawsze beta testy są w sesji(rok temu WoW) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) najwazniejszy jest klucz (ja juz mam) clienta to sie jakos sciagnie ;-) plik klienta -> homm5.exe np. http://www.filemirrors.com/search.src?type...mm5&action=Find powowdzenia, moze ktorys link zadziala ;-) ftp://ftp.streamarena.ru/streamarena/demos/HOMM5.exe <- własnie zasysam ~100kb/s wiec rano zobaczymy co z tego bedzie (btw: wiedzialem ze warto uczyc sie rosyjskiego ;-) ) Edytowane 27 Stycznia 2006 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 gj :) a key'a przez jakas rejestracje trzeba dorwac czy co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 te keye to zwalona sprawa, ale narazie nie bede zapeszal :P http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/hmmv_signup.aspx //wpiszcie dowolne dane i zobaczcie jakiego keya dostaniecie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 no u mnie już 20% więc rano powinno być :D a kluczyk już czeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 u mnie rowniez 20% a czekaja nawet dwa kluczyki (lepiej miec zapasowy ;-) ) ps. to co gramy jutro? :D jakas liga tłika... wszyscy napewno wiedza ze to tylko mp... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 najwazniejszy jest klucz (ja juz mam) clienta to sie jakos sciagnie ;-) plik klienta -> homm5.exe np. http://www.filemirrors.com/search.src?type...mm5&action=Find powowdzenia, moze ktorys link zadziala ;-) ftp://ftp.streamarena.ru/streamarena/demos/HOMM5.exe <- własnie zasysam ~100kb/s wiec rano zobaczymy co z tego bedzie (btw: wiedzialem ze warto uczyc sie rosyjskiego ;-) ) Wielkie dzieki za tego linka, 128 na liczniku i nie spada!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 prosze bardzo :) Na FP i 3DGamers raczej trudno byloby to zassac (glupie kolejki :angry:) a tak to mozna szybko z rosyjskiego serwerka sciagnac :D Ps. Ja już zainstalowałem... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 prosze bardzo :) Na FP i 3DGamers raczej trudno byloby to zassac (glupie kolejki :angry:) a tak to mozna szybko z rosyjskiego serwerka sciagnac :D Ps. Ja już zainstalowałem... :wink: U mnie za godzinke bedzie ale spadam do biblioteki takze bedzie na deser jak wroce ;) I takie pytanie bo w sumie nigdy nie gralem w to w MP (nie liczac hot seats) - czy to jest tak ze sie po prostu wbijam na jakis serwer i szukam kogos chetnego do gry czy bezposrednio sie lacze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Panowie, moze jakies Tweakowe rozgrywki wieczorkiem/po poludniu? Od 17. sluze swoja osoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 witam tez juz sciagam mam 60 % ... :D ale nie wiem o co chodzi z tym cd-kay ... wszyscy pisza ze juz maja a ja sciagam i nic nie mam.. sciagam z fileplanet.. tak ponoc jest cd-kay tylko gdzie?? prosze o dokladna pomoc co i jak? Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mussisz wejsc na fileplanet.com, zarejestrowac sie (jesli nie masz jeszcze konta) i zapisac sie na bete - wtedy dostaniesz klucz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ok ok wielkie dzieki juz mam :D moze cos ugramy wieczorkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helial Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja wczoraj dorwalem sie i do klucza i do instalki na fileplanet. pogralem chwile i pierwsze moje wrazenia sa mieszane: 1.samo zalozenie gry i jej rozpoczecie to meka - zanim sie ludzie zdecyduja,dogadaja itd. to trwa to naprawde dlugo. 2.menu zmienilo sie calkowicie(to akurat oczywiste) i jest troche mniej czytelne (cos na kasztalt etherlordsow) - szczegolnie w miescie jak przychodzi do stawiania budynkow,ale mysle ze da sie do tego przyzwyczaic. 3.czat w grze jest dziwny,bo nie widac co piszesz i dopiero po wyslaniu wiadomosci widac co sie napisalo.mam nadzieje ze to szybko zmienia. 4.walki sa ladne i wygladaja jak polaczenie homm3(jest siatka!!!) i etherlordsow(ogolnie to widac ze gry zostaly zrobvione przez tych samych tworcow). podsumowujac: gra zapowiada sie wysmienicie,byle tylko polikwidowali wszystkie niedogodnosci(eh,ten czat),a czasu maja niewiele. tez sie pisze na wieczorne pogranie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Kurna w takiej chwili miec limit idzie sie załamać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 u mnie rowniez 20% a czekaja nawet dwa kluczyki (lepiej miec zapasowy ;-) ) ps. to co gramy jutro? :D jakas liga tłika... wszyscy napewno wiedza ze to tylko mp... :huh: No wiesz, nie wiem jak Ciebie, ale mnie interesuje juz tylko MP. ;] Co do tej gierki to jak juz ktos zauwazyl zanim sie zacznie gra to mija troche czasu, nastepnie tury sa dosyc dlugie (nieraz po kilka minut). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 orientuje sie ktos co trzeba wpisac jako account name juz w grze? wpisuje nika i doopa... za kazdym razem wrong account name and/or password Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 orientuje sie ktos co trzeba wpisac jako account name juz w grze? wpisuje nika i doopa... za kazdym razem wrong account name and/or password Chyba chodzi o nazwe i pass konta z ubi.com. Odinstalowalem ten syf, silnik tak samo zoptymalizowany jak w alphie, wszystko dziala jak by chcialo a nie moglo. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Kto chce zagrać niech napisze na gg 2585704... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Panowie, podajcie swoje nicki zeby sie jakos znalezc w razie czego. Moj to costipl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...