Mortes Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) ech ja tu się najdłużej sępie i nie udało mi sie dorwać jeszcze żadnego ;) Jak coś : 3775297 Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Mortes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrog2 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Podobno mają żucic jeszcze klucze tutaj http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/ ale ile w tym prawdy to piorun wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 A przyszlo Ci do glowy, ze moze ktos je juz wzial? ;) no to sie zapytalem czy one juz nie dzialaja? Tzn. czy na jednym kluczu nie moze kilka osob grac?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrog2 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no to sie zapytalem czy one juz nie dzialaja? Tzn. czy na jednym kluczu nie moze kilka osob grac?... Właśnie nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Jakby ktoś jeszcze chciał to walić na priv'a... ściągnąłem klucz, ale później nie chciało mi się ściągać betę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrog2 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Jakby ktoś jeszcze chciał to walić na priv'a... ściągnąłem klucz, ale później nie chciało mi się ściągać betę... ja bym chciał wysłałem Ci prywatną wiadomość lub gg:9242688 Edytowane 31 Stycznia 2006 przez balrog2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ma ktoś jeszcze klucz , taki żeby oddać w dobre ręce szło ?? ps jak tak to zaprasza na pw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) 65YPL6T-C6DHFEJ-E9KL6TU-ETSYW4K Kto pierwszy ten lepszy.Mi sie nie podoba (beta przynajmniej). Edytowane 3 Lutego 2006 przez Si3beN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 A dla mnie macie jakiś kluczyk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 bety zawsze sa gorsze od ver normalnej:) hehe dlatego jestem podwojnie zadowolony bo beta mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Jak odpalic hot seata w h5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 @ mik_druid sprawdz pare postów wyżej a raczej poprzednie dwie strony powinieneś znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 http://www.celestialheavens.com/forums/viewtopic.php?t=789 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkkaioshin Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Hej Jak ktoś ma zbędny klucz to chętnie przyjmę ;) Nie wyobrażaj sobie że ten klucz jest mi potrzebny - po prostu się podziel ;) mój mail - dark_kaioshin@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 no to ja tez dam nowke nie smigana :D <rot13>SGRYTCF-XSGG8XM-GNPTCFG-SAIUJ95</rot13> :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 no to ja tez dam nowke nie smigana :D <rot13>SGRYTCF-XSGG8XM-GNPTCFG-SAIUJ95</rot13> :lol2: Już rozszyfrowalem :D fajna zabawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Właśnie na Hyper obejrzałem relację z lokalizacji nowych herosów :) Linda, Foremniak... :P Był też wywiad z jakimś developerem... Z tego co tam było to fabuła zapowiada się mroczna, więc super. Tylko ta cukierkowa grafika mi ten mroczny klimat psuła :/ Owy Pan mówił, że większy nacisk jest na MP postawiony. Mam nadzieję, że ten tytuł( cała seria ) nie będzie musiała się wstydzić numeru piątego. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mnie akurat nie pasuje, że w lokalizacji będą takie, a nie inne nazwiska. Teraz będe słyszał głosy i od razu widział Taniec z "gwiazdami" (gwiazdy, lol) i inne biedne seriale. Padaka, wole englisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mnie martwi ten "wiekszy nacisk polozony na MP" :| Cos mi to pachnie kampania dla jednego gracza krotka i zrobiona na odwal sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Mnie martwi ten "wiekszy nacisk polozony na MP" :| Cos mi to pachnie kampania dla jednego gracza krotka i zrobiona na odwal sie.Jak dobrze pamiętam mówił że 30 misji/etapów składa się na kampanie, zaczynają od strony niebios na ciemnej kończąc albo odwrotnie :))). W MP wspominał o nowościach, że będzie można "samą" walkę zorganizować swoimi drużynami, czyli wystawić swoje teamy i coś jeszcze nie pamiętam... trochę tego było :P Mówił także, że jak zaczynali projekt to ich zadaniem nie było zrobić homm3 w 3d ( o czwórce nie wspominał :)), bo gracze nie tego oczekują, dlatego też najwyższym priorytetem jest fabuła + tryb MP, umiejętności itd, a silnik 3d na kolejnych miejscach. Twierdził, że zdają sobie sprawę iż fani serii nie oczekują nowej szaty tylko czegoś więcej a na koniec dodał, że nawet hardcorowi gracze(fani) powinni być zadowoleni. Ponadto nie zrealizowali do końca tego co chcieli, gdyż ograniczał ich stworzony przez nich engine. A przekładać w nieskończoność pewnie nie chcieli :P Polonizacja już jest gotowa, tzn zrobiona, więc o żadnym przesuwie premiery nie może być mowy. Osobiście, jak mówię klimat z filmików ( pewnie cut-scenek napędzających fabułę ), które tam puszczali był nieziemski :) Mroczny, czułem się jak za czasów diablo, diablo2 :]]] Także wciągnęło mnie niesamowicie, więc czekam na ten tytuł z utęsknieniem. pozdro. Edytowane 12 Lutego 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 a ja bym wolał jakby czytacze byli całkiem nieznani ... Linda i ta cała blondi nie pasuje mi do tego typu klimatów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Aha zapomniałem dodać jeszcze Tatiane Okupnik :lol: :lol: i respekt Daniela Olbrychskiego. pozdro. Edytowane 12 Lutego 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Olbrychski, ok. Dobry aktor i raczej kwestii nie spieprzy. Linda i Foremniak powiedzmy, ze dadza rade. Ale Okupnik? To babsko o zabim glosie? Litosci... chyba, ze dostala role jakiegos Lizardmena czy innego zaboluda plci zenskiej, to sie nada akurat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Szkoda że zamknęli betę :mur: mam nadzieję że finalna wersja wyjdzie w miarę szybko... P.S. Wie ktoś czy mają jeszcze dawać klucze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Jak dla mnie to najwazniejsza rzecza bedzie AI komputera. Bo nie ma sie co oszukiwac, nigdy nie gra sie w tylu by nie bylo komputera a gra przeciwko glupkowi(np H4) nadrabiajac to iloscia wojsk od poczatku zabawy, to nie przyjemnosc . 3 tu rzadzi i mam nadzieje na podobny stopien inteligencji komputera . Wiec niech czekaja i niewypuszczaja dopuki to nei bedzie gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) gra przeciwko glupkowi(np H4) nadrabiajac to iloscia wojsk od poczatku zabawy, to nie przyjemnosc .ach te mity... jakby ai w poprzednich częściach było lepsze a komp nie miał handicapu w kampanii imo w H4 najwięcej trzeba było kombinować w czasie walki jedyny minus w H4 to taki że w większosci kampanii przeciwnie do wypowiedzi killua komp ma zbyt małe siły w koncowych mapach gdy bohater jest koło 30 poziomu i właściwie sam może zmasakrować przeciwnika sry za offtopic ale nie mogłem się powstrzymać Edytowane 13 Lutego 2006 przez Turrican Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 i jak gral juz ktos w heroesa V??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 A byla juz premiera? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Chodzi Ci o bete? Pewnie sporo osób grało ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) moze sie myle ale premiera miala nastapic 10 marca a nie bylem wtroszke w temacie wiec sugerowalem sie ze hjuz wyszla? myle sie edit: no pomylka dopiero w maju polish http://www.gram.pl/gra.asp?id=325&pid=368 a w bete to chyba peirwszy na forum gralem:) i podlaem nawet namiary i wylecialem z forum na 30 dni:) Edytowane 17 Marca 2006 przez pcmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...