Aquarium Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Bo i nie ma o czym pisać.... Dodatek jak dla mnie nudny - gram z lenistwa na normalu nauczony doświadczeniami z podstawki - i jest za łatwo - jestem w połowie ostatniej, 3iej kampanii... Jedynie pod koniec drugiej się zdziwiłem niepomiernie, gdy w ostatniej misji prawie zostałem rozjechany przez kompa :lol: ... Miasto krasnoludów wygląda świetnie, tylko w akcji sprawuje się jak dla mnie cienko. Niby wprowadzono jakieś runy dające kopa jednostkom, ale nawet nie chce mi się wnikać jak to działa. A jednostki krasnali są po prostu bez tych wzmocnień cienkie jak barszcz - to ma być rasa twardych wojowników? Hahahaha.... Dzięki Bogu że bohatera ich kampanii podszkoliłem w magii ofensywnej, inaczej byłby płacz i zgrzytanie zębów :? Plusem jest generator plansz (w końcu!). Mam też wrażenie że mapy/savy ładują się szybciej niż w podstawce. Generalnie gram tylko z rozpędu żeby skończyć - to nie jest HoMM3 Shadow of Death czy Armageddon's Blade, które przebijały grywalnością grę-matkę B-) Edytowane 4 Grudnia 2006 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Niestety na moje wrazenia trzeba bedzie poczekac dzien dluzej - minalem sie z kurierem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Do mnie dzis doszlo, ale na razie nie mialem okazji na dluzej przysiasc. Ale mam takie pytanie: zeby zainstalowac dodatek musialem zainstalowac od nowa podstawke. Ale jest ona bez patchy, tak wiec czy patche do podstawki maja jakis wplyw na gre w dodatek? Chodzi mi o wszystko, nie tylko o SP. pzdr Edytowane 4 Grudnia 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Do mnie dzis doszlo, ale na razie nie mialem okazji na dluzej przysiasc. Ale mam takie pytanie: zeby zainstalowac dodatek musialem zainstalowac od nowa podstawke. Ale jest ona bez patchy, tak wiec czy patche do podstawki maja jakis wplyw na gre w dodatek? Chodzi mi o wszystko, nie tylko o SP. pzdr Dodatek i tak się odpala z osobnego exe - raczej nie ma wpływu na podstawkę. Ja patchowałem ją najpierw, potem exp. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Przypominam ze jest osobny topic o dodatku, wiec proponuje nie robic tutaj zbednego smietnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 siemka mam problemik z 3 misja zamku forest ( tzn nie wiem jak sie nazywa ale przypomina duze drzewo) w misji tej mam bronic miasta i uwolnic 2 bohaterow ... i tak tez zrobilem , rozjechalem takze komputer i .... [gluteus maximus] nic :|:| co dalej mam zrobic <confused> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 A cele misji co Ci mowia? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Cele: 1 Odzyskaj Syris Thalla 2 obroń misto przed atakiem wroga 3 uwolnij Talanara i Diarela 4 przygotuj garnizon w Syris Thella 5 Findan musi przeżyć Dziwi mnie że zaszedłes tak daleko :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 nosz k.... przeciez mowie ze zrobilem te zadania :| 1.Syris Thala caly czas nalezy do mnie i nie trzeba odzyskac bo trzeba je bronic przez cala gre 2.jak sie straci miasto to game over - wiec raczej dalej jest w moim posiadaniu 3.uwolnilem jak napisalem wyzej 4.przygotowalem garnizon - to jest zaznaczone ze wykonalem 5.oczywiste wiec nie dziw sie , tylko albo mi sie cos zje...lo i zacielo albo nie wiem co jest kurna grane :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zdobądź wszystkie miasta przeciwnika (2 na powierzchni, 1 w podziemiach). Jeśli to nic nie da, to chyba trafiłeś na buga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 nie ma miasta w podziemiach :o 3 sa na powierzchni :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ok, w takim razie wprowadziłem w błąd. ;) Tak przy okazji to było już w tym temacie o tej mapie, może warto byłoby przejrzeć wcześniejsze strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) tak :) przeczytac 1000 postow zeby dowiedziec sie ze pewnie mam buga w grze :) swietny pomysl ps moze ktos podesle sejwa do nastepnej misji czyli 4 misja 5 kampania (najlepiej na hardzie ) Edytowane 4 Lutego 2007 przez guru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 A o wyszukiwarce slyszal? ;) Moze tutaj sie czegos dowiesz: http://www.heroesofmightandmagic.com/heroe..._mission3.shtml ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 wiesz co nie wiem czy wy umiecie pomagac i czytac czy nie :| ten link co mi podales to jest to co w grze jest , ja w miare rozumiem angielski i wydaje mi sie ze wszystko zrobilem co trzeba bylo ale powtorze jeszcze raz zeby nie bylo niedomowien :| 1.zrobione - to trzeba na samym poczatku gry 2.to przez caly czas trwania mapy sie robi poprostu obrona zamku 3.chyba oczywiste :) 4.uwolnilem 2 bohaterow 5.tego nie musze tlumaczyc zrobilem wszystkie zadania i nie ma mission complete , czy ja wyraznie nie pisze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam :) Zmienilem system na viste.Zainstalowalem gre,odpalam...wszystko ok.Wybieram sobie kampanie,misja 1 i...po tym jak ja wybieram nic sie nie dzieje :) Widze ten filmik ktory leci w tle (zadnego load, zadnego wait).Ktos moze mial podobny problem na viscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 co to gry nikt nie przeszedl :| lol :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja przeszedłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 skoro tyle osob przeszlo ta gre to moze ktos by wykazal sie wiedza inna niz kody i informacje ze stron i pomogl mi w tym nie lada problemie opisanym wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Problem w tym, że ja na przykład takiego problemu nie miałem. W ogóle nie spotkałem się z żadnym bugiem, który uniemożliwiałby dalszą grę. Poza tym gdzie znajdziesz więcej informacji jak nie na oficjalnym forum gry albo forum poświęconym głównie Heroesom? Poczytaj wcześniejsze posty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 ale moze to wcale nie jest bug :| tylko czegos nie zrobilem opisalem kilka postow wczesniej co wykonalem :| moze ktos cos powie ... <help> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Człowieku masz cele misji jeśli czegoś nie zrobiłeś dalej nie pójdziesz, ale jeśli wszystko masz zrobione i nie zalicza Ci misji to jest tzw. bug i nie pozostaje nic innego jak rozpocząć misje od nowa. Jeśli problem będzie sie utrzymywał pozostaje Ci tylko użyć kodu żaby zaliczyć tą misję <_< Takie trudne do zrozumienia? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 kod tez nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Zostaje Ci tylko załatwienie od kogoś save'ów B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 kilka postow wyzej juz o tym napisalem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krulowiec Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 czy ktoś może mi pomóc nie wiem jak przejść w kampanii The Ranger misję The Defense, odbiłem z więzienia dwóch typów, zamek jest pilnowany zawodnik teal pokonany i co jeszcze mam zrobić żeby przejść dalej?? Może ktoś z Was ma poradnik do HOMMV będę wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniosz Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Kupiłem orginalną HMM5 i przy próbie gry multi połaczenie do serwera UBI wyskakuje mi bład 0.7.0. Spotkał sie ktoś z czymś takim. Gre spaczowaną mam do 1.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Panowie pomozcie, mam wersje kolekcjonerska i za cholere nie moge sciagnac patchy z serwera gram.pl (niech ich szlag), jest jakies alternatywne zrodlo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Sluchajcie, mam ciezki problem z wydajnoscia HOMMV na laptopie u znajomego. Komp: Celeron M 430 1.86 GHz, 1 GB RAM, Ati Xpress200M (do 256 MB), system Vista Home Basic. W grze jest 0-1 fps, mimo 1024x768 i minimalnych ustawien :blink: na moim acerze z Pentium M 1.6 GHz, 512MB RAM i Intelem GMA900 dalo sie spokojnie grac, a tu kupa kompletna :? Czyzby problemem byla Vista? Everest pokazuje, ze jest DX9.0c... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Mysle ze to moze byc Vista, 1GB ramu to troche malo na ten system, szczegolnie ze grafa pozycza sobie jeszcze dodatkowo. Chociaz az TAK wolno to chyba nie powinno chodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...