Mikelos Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 nie sledze najnowszych doniesien wiec pytam Was: wiadomo juz cos na temat daty premiery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 WINTER 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 znaczt styczen-luty 2006 czy bardziej grudzien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 LOL przeciez grudzien to jest jeszcze 2005 rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 LOL może mu chodziło o Grudzień 2006 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 no właśnie ja też się zastanawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitx1 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 moim zdaniem jesli 3DO chiało by odniesc teraz sukces to najlepszym sposobem jest puszczenie mega duzego dodatku do trojki np.jakies dodatkowe nowe zamki multum artefaktów i duzo nowych potworów a wszystko w starej moze troche ulepszonej grafice i to by było git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Tak, tak, wroc jak skonczysz gimnazjum... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 LOL przeciez grudzien to jest jeszcze 2005 roka w 2006 grudnia nie bedzie? LOL może mu chodziło o Grudzień 2006 ?dokladnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitx1 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 JIN sam skoncz gimnazjum dodatek do trojki z nowymi zamkami itp. napewno bardzo dobrze by sie sprzedał wiem ze wypuszczenie takiego dodatku jest raczej nierealne.Heroes V raczej szybko sie znudzi bo jest tam za mała roznorodnosc no bo np. tylko 6 zamkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Cudo cudo cudo http://www.gamershell.com/pc/heroes_of_mig...creenshots.html Z gamershella info "release worldwide in early 2006" czyli początek 2006. Tu macie www http://www.nival.com/homm5/ Oficjalna strona podaje "Release date: Q1 2006." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 ja gralem w bete i nawet mi sie podobalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 JIN sam skoncz gimnazjum dodatek do trojki z nowymi zamkami itp. napewno bardzo dobrze by sie sprzedał wiem ze wypuszczenie takiego dodatku jest raczej nierealne.Heroes V raczej szybko sie znudzi bo jest tam za mała roznorodnosc no bo np. tylko 6 zamkow Juz ci 3DO wydaje dodatek :lol: Predzej UBISoft wypusci. BTW. Przejela EA juz UBISoft?? Bo gdzies mi sie obilo o uszy ze cos takiego ma sie stac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ach czemu jeszcze tyle czekania :mur: kilka screenów na zaostrzenie apetytu Link ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_Rybnik Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Tak sie przygladam tej dyskusji i troche wam pomoge.Nie graliscie w bete tylko w pre-alpha.Oficjalna beta istnieje i zajmowala niedawno 800mb.Po wprowadzeniu zmian zajmuje 1.2GB-czyli dosc sporo.Jestem betatesterem i moge powiedziecc tyle ze testy potrwaja do okolo polowy grudnia.Pozniej nasz beta-key wygasnie.Powiem tak.Przypuszczalnie gra ma wyjsc na styczen/luty.Tego jeszcze nie stwierdzono, ale prawdopodobnie bedzie to luty.Powiem jeszcze ze gra ma dosc duze wymagania.Ale grafika jest naprawde super.Gorzej z dzwiekiem.Mnosstwo ludzi ma taki problem ze jakosc jest jak z plyty gramofonowej.Ja tez mam ten problem.Ogolem gra jest naprawde super i ma wiele mozliwosci, ktorych nie spotkaliscie wczesniej.Jak co to na priva gg:3311068. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 a wlasnie a propos wymagan: zna ktos takowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_Rybnik Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Wymagania na faktach bo gra musi miec taki sprzet zeby plynnie chodzila: Minimum ------- - OS: Windows 2000/XP, DirectX 9.0C - CPU: Pentium 4 / Athlon 2 GHz or higher - RAM: 512 MB or higher - Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 or higher video card - CD/DVD-ROM speed: 32x - Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card Recommended ----------- - OS: Windows 2000/XP, DirectX 9.0C - CPU: Pentium 4 / Athlon 3,0 GHz or higher - RAM: 1024MB or more - Video: 256 MB AGP 8x GeForceFX 5600 or higher video card - CD/DVD-ROM speed: 32x - Dolby Surround 5.1 sound processor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 heh jak nic trzeba ramu dokupic bo i HoMM V i GIII na poczatku roku sie maja ukazac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 apropos gamershell ma moze ktos tak ze jak mu sie wczytuje strona (gamershell.com) to jest wszystko wporzadku a jak juz sie zakonczy wczytywac to wszystkie linki sa nieklikalne (wszystkie obrazki, zwykle linki , banery itp , jedyne na czym moge kliknac to te linki na samym dole strony . mam opere 7.xx . Mial ktos tak moze . bo zeby cos zrobic na tej stronei musze zapuszczac MIEsia a nie lubie tego strasznie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 co do wymagan to cos mi sie w nie watpi...pewnie sa one podane DOSC MOCNO na wyrost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_Rybnik Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) co do wymagan to cos mi sie w nie watpi...pewnie sa one podane DOSC MOCNO na wyrostNiestety nie.Na moim sprzecie minimalnie sie tnie na 1024x768. Edytowane 30 Listopada 2005 przez Adi_Rybnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Rzeczywiscie. Ty masz takieg zajebistego kompa, ze wszystkim na pewno bedzie scinac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 kurcze tylko czekac na gierke! powrot moj po 30dniach odpoczynku po podaniu namiarow na bete jak ktos bedzie chial to niech zapyta na pw hehe pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_Rybnik Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 kurcze tylko czekac na gierke! powrot moj po 30dniach odpoczynku po podaniu namiarow na bete jak ktos bedzie chial to niech zapyta na pw hehe pozdroPo co masz podawac namiary na bete skoro trzeba seriala ktorego i tak nikt nie zdobedzie??A jezeli chcesz podac namiary na ta niedopracowana pre-alphe to lepiej nie podawaj bo to stare jest i sie tnie w najmniej oczekiwanym momencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wlasnie poczytalem sobie troche o tej gierce i moj apetyt jeszcze bardziej sie powiekszyl. Mam nadzieje, ze to rzeczywiscie bedzie powrot do czesci trzeciej i naprawde bedzie dobra. Chyba sie skusze na oryginala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mozesz podac jakiegos linka do tego co poczytales? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Przezytalem zapowiedz w najnowszym CDA :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne00n Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Gre można zamowić w cdprojekcie :) co sam uczyniłem :) gre dostane na poczatku marca dwa dni przed premiera, cena 99 zł wydanie Cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ale dostaniesz wersje PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 OMFG 6 zamków :E czemu znow sie cofają :E. Powinno być min 8 :E. Jak to bedzie trzymać poziom fatalnej 4 to ja wracam to 3 + dodatki :e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...