Skocz do zawartości
P1T3RR0

Heroes of Might and Magic V

Rekomendowane odpowiedzi

moim zdaniem jesli 3DO chiało by odniesc teraz sukces to najlepszym sposobem jest puszczenie mega duzego dodatku do trojki np.jakies dodatkowe nowe zamki multum artefaktów i duzo nowych potworów a wszystko w starej moze troche ulepszonej grafice i to by było git

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JIN sam skoncz gimnazjum dodatek do trojki z nowymi zamkami itp. napewno bardzo dobrze by sie sprzedał wiem ze wypuszczenie takiego dodatku jest raczej nierealne.Heroes V raczej szybko sie znudzi bo jest tam za mała roznorodnosc no bo np. tylko 6 zamkow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JIN sam skoncz gimnazjum dodatek do trojki z nowymi zamkami itp. napewno bardzo dobrze by sie sprzedał wiem ze wypuszczenie takiego dodatku jest raczej nierealne.Heroes V raczej szybko sie znudzi bo jest tam za mała roznorodnosc no bo np. tylko 6 zamkow

Juz ci 3DO wydaje dodatek :lol:

Predzej UBISoft wypusci.

BTW. Przejela EA juz UBISoft?? Bo gdzies mi sie obilo o uszy ze cos takiego ma sie stac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie przygladam tej dyskusji i troche wam pomoge.Nie graliscie w bete tylko w pre-alpha.Oficjalna beta istnieje i zajmowala niedawno 800mb.Po wprowadzeniu zmian zajmuje 1.2GB-czyli dosc sporo.Jestem betatesterem i moge powiedziecc tyle ze testy potrwaja do okolo polowy grudnia.Pozniej nasz beta-key wygasnie.Powiem tak.Przypuszczalnie gra ma wyjsc na styczen/luty.Tego jeszcze nie stwierdzono, ale prawdopodobnie bedzie to luty.Powiem jeszcze ze gra ma dosc duze wymagania.Ale grafika jest naprawde super.Gorzej z dzwiekiem.Mnosstwo ludzi ma taki problem ze jakosc jest jak z plyty gramofonowej.Ja tez mam ten problem.Ogolem gra jest naprawde super i ma wiele mozliwosci, ktorych nie spotkaliscie wczesniej.Jak co to na priva gg:3311068.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymagania na faktach bo gra musi miec taki sprzet zeby plynnie chodzila:

Minimum

-------

- CPU: Pentium 4 / Athlon 2 GHz or higher

- RAM: 512 MB or higher

- Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 or higher video card

- CD/DVD-ROM speed: 32x

- Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card

Recommended

-----------

- CPU: Pentium 4 / Athlon 3,0 GHz or higher

- RAM: 1024MB or more

- Video: 256 MB AGP 8x GeForceFX 5600 or higher video card

- CD/DVD-ROM speed: 32x

- Dolby Surround 5.1 sound processor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apropos gamershell ma moze ktos tak ze jak mu sie wczytuje strona (gamershell.com) to jest wszystko wporzadku a jak juz sie zakonczy wczytywac to wszystkie linki sa nieklikalne (wszystkie obrazki, zwykle linki , banery itp , jedyne na czym moge kliknac to te linki na samym dole strony . mam opere 7.xx . Mial ktos tak moze . bo zeby cos zrobic na tej stronei musze zapuszczac MIEsia a nie lubie tego strasznie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze tylko czekac na gierke! powrot moj po 30dniach odpoczynku po podaniu namiarow na bete jak ktos bedzie chial to niech zapyta na pw hehe pozdro

Po co masz podawac namiary na bete skoro trzeba seriala ktorego i tak nikt nie zdobedzie??A jezeli chcesz podac namiary na ta niedopracowana pre-alphe to lepiej nie podawaj bo to stare jest i sie tnie w najmniej oczekiwanym momencie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi