kania11111 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Heros V nie moge się doczekacć grałem w beata ale troche krótka jak wyjdzie pełna to odrazu gnam do sklepu :D :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Pogramy w finalna wersje to się przekonamy z jak to się trawi. Strasznie mnie zmaczyło czytanie na początku postów wyższości 3 nad 4, każda ma swój urok. Trójka mi sie podobała ale 4-ki nie określiłbym jako totelnego dna. Równie dobrze mi się przy niej siedziało jak przy 3-czce. Może dla niektórych niektóre zmiany były zbyt radykalne. Nie wiem. Wszystko się zmienia. A pozatym o gustach sie nie dyskutuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 ja jzu nie moge sie doczekac aby pograc kurcze jest to najlpesz w jaka kiedykolwiek gralem i spedzilem tyle czasu wciaz giercuje w 3 i 4:) heheh nie ma lepszych gier! berta mi sie podobala wiec full bedzie jeszce lepsze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ja gralem w bete jakies 5miechów temu , i gra na tym co mam w sygnaturce bardzo ladnie chodzila . Niewiem w jakiej rozdzialce bo byly tylko ustawienia tekstur(gralem na high) . A optymalizacji pewnie w tej becie malo kto myslal więc w Full da sie pewnie grac i na tych słabiutkich kompach ( geforce 2 itp..)Kiedy premiera? bo niebardzo sie orientuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 http://www.gram.pl/news.asp?id=1105 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Milo, milo :) Ech, czemu ja musze miec teraz sesje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Przepraszam i usuwam zagalopowałem sie. Pozatym jeszcze troszeczke poltora miesiace niecałe i bedziemy mieli juz Herosów w sklepach. Do marca do marca. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez zuczek83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 10 marzec i gierce bedizmey mieli:) jzu nie moge sie doczekac ze sozk! najlepsza gra wraz z neverwiner nights Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Beta ruszyla -> http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 To ci z lepszymi laczami niech zasysaja i dziela sie z nami wrazeniami :) Ja nie sciagam, wole poczekac na fulla - beta moze mi tylko smaka popsuc ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Nie ma sie co podniecac - Subscriber-only event. Jak ktos ma wykupiony abonament na fileplanet to pogra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Pewnie na torrencie sie kiedys ta beta pojawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Nie ma sie co podniecac - Subscriber-only event. Jak ktos ma wykupiony abonament na fileplanet to pogra... Dzisiaj jest dla szlachty (platne), w czwartek dla chlopow (free4all). Pewnie na torrencie sie kiedys ta beta pojawi. I tak trzeba miec cdkey, wiec nic po grze. Poczekajcie do czwartku i tyle. Info poczytajcie na gram.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 to jest beta czy demo? nie powinno byc demo? hmm czuy jescze nie zakonczyli heroesa w sumie to jxzu powinni konczyc bo premera juz niedlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Nieskonczyli, bo nieskoczyli. Skoncza kiedy skoncza. Rozumiesz juz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 juz kumam! friko cos taki nie mily? czekam do czwartku i bede sciagal bete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 OMFG :E jak ma być 6 zamkow to ja nawet patykiem nie dotykam :e :kijem: . 1 glanc 2 spox 3 to była najlepsza część Herosów :E 9 zamkow wraz z AB a tutaj mamy zaledwie 6 czyli kolejny krok wstecz ;/ (nie licząc 4 bo przeciez to badziew) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaja Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 yuuucOM podstawowy h3 miał 8zamków i był rewelacją. tu będzie 6 to i tak dobrze. będzie dodatek i pewnie 7-8 zamków więc nie ma się czego bać :) nom h4 to byl gniot... bleee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 jescze nie wyszloa wam sie jzu nie podoba :) nie ladnie tak moze warto looknac co bedize w tych paru zamkach anie juz jeczec ze nie ma osmiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniosz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Gralem kilka razy w nowa bete (narazie dostepna wersja multiplayer i 2 plansze). Gra sie calkiem przyjemnie. Jest ciagle kilka bledów (wywalilo mnie ze 3 razy do windy). Musza jeszcze wyrównac sile oddzialów poszczególnych zamków bo narazie zauwazylem ze nekromanci zadza na poczatku. Maniosz przypomnij sobie regulamin. // Moderator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 juz kumam! friko cos taki nie mily? czekam do czwartku i bede sciagal bete Ja niemily? No moze troche, ale na tym forum tak juz jest :). Postaram sie poprawic. A co do gry to 6 zamkow jak najbardziej mi starczy. Dodatki bankowo dadza nam wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 moze jakis "tester" powiedziec ile ta betka ma mega? albo czy stara alfa przypadkiem nie miala 260 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 A tam taka beta demowa... sa chyba 2 mapy i tylko do mp/net. A ile zajmuje to nie wiem, pewnie malo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniosz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 moze jakis "tester" powiedziec ile ta betka ma mega? albo czy stara alfa przypadkiem nie miala 260 ;-) dokladnie 756 MB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 kurcze to nie sciagne bo mam slabe lacze 128kb szkoda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 A moze ja spytam o taka rzecz : jak obstawiacie wymagania systemowe dla tej gierki?! Chodzi mi o rozdzielczosc standardowa czyli 1024x768, wszystko opcje i efekty na max. I jak ma sie sprawa ilosci RAMu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Mam cicha nadzieje, ze pogram w full detalach na sprzecie z podpisu... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 costi o to sie nie martw tak mi sie wydaje heroesy nigdy nie byly takie wymagajace choc ten to jest taka mala rewolucja i moze miec jakies wymagania ale 6600GT to jets maszyna:) sam mam taka i tej samej firmy mysle ze athlonik 2500+ (barton) 512mb ramu DVD 16x:) haha no i grafa na poziomie 6600 i x700 128mb ale posiadacze 9500PRO tez nie beda chyba mieli wiekszych prblemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 mam tez cicha nadzieje ze jakos to bedzie dzialac u mnie (niestety pozostaje slaby procek) Moze ktos kto pyka wypowie sie jak mu dziala i zapoda jakiegos screena ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ktos wie o ktorej sie zaczyna rejestracja na ta Open Bete (mialo dzisiaj byc)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...