Jezyk Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 MAM tuner avacs no i idealnie działa.Kupiłem go aby podłączyć kamerę sony bez wejścia USB no i podłączyłem ją przez kabel S video no i jest tylko wizja. Podłączyłem także do wejścia commposive ale tam pasował tylko kabel z wizją gdzie ja mam podłączyć fonię czyli ten drugi kabel bo jush szału dostaję przez to pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 MAM tuner avacs no i idealnie działa.Kupiłem go aby podłączyć kamerę sony bez wejścia USB no i podłączyłem ją przez kabel S video no i jest tylko wizja. Podłączyłem także do wejścia commposive ale tam pasował tylko kabel z wizją gdzie ja mam podłączyć fonię czyli ten drugi kabel bo jush szału dostaję przez to pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: 1209812[/snapback] Fonie podpinasz bezposrednio do LINE-in w karcie dzwiekowej (bo cos czuje ze tuner nie ma wejscia) w tym czasie kiedy zgrywasz z kamery musisz odlaczyc kabel od tunera do karty , i podlaczyc kamere. Chyba ze sie myle i tuner ma wejscie na audio, ale z tego co piszesz to raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Problem w tym że nie pasuje kabel ma taki sam wtyk co wizja a line in ma inny i się nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 :lol: Ty dzięki jest głos ale tylko głos moge podłączyć bo mam tylko jedno wejście musze jakiś trójnik czy co kupić żeby zrobi i wizję tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ty nie wiesz co zrobic z głosem strasznie szumi ragulacja nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...