OWIES Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 No :D bo już myślałem że tam też kasze chcesz odblokować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 kurcze, wlasnie probowalem ze 3 razy olowkiem i lipa :( i sie zastanawiam czy mapewno nie musze tego laminatu zdrapac bo ktos tam pisal ze nie trzeba. a moze nie trzeba jak pacne lakierem przewodzacym?? czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) Może ołówek jaki używasz ma zbyt dużą rezystancje? Max to 2.5oma, to jest kolo HB, B2 jest optymalny ;) Edytowane 6 Marca 2005 przez OWIES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Ołówek tylko tymczasowo. Liczyłem, że dłużej wytrzyma, a tu po 1,5 tygodnia resety w najmniej oczekiwanych momentach, aż się skapowałem, że mam spowrotem durona. Poprawiłem ołówkiem, ale tylko do czasu, aż się zaopatrzę w lakier przewodzący. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Zaklejenie taśmą też nie pomaga ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 złapałem doła :( znowu zaczęły się restarty po niecałym miesiącu jak przy ołówku ! coś jest ne tak bo electon powinien dłużej wytrzymać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 biez lutole :] ja mam doła ostatnio 24/7, zawsze "ktoś" podpir... mi pomysł, lepiej na nim wychodzi niż ja sam, a ja oczywiście znow nic z tego nie mam. Nie chodzi tu oczywiście o moją dzialalność "harytat." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 do trzech razy sztuka... 1. ołówek 2. electon i teraz ostatni raz 3. cyrklem powiększenie otworu w laminacie znów electon i taśma klejąca jak teraz padnie to juz więcej nie odblokowuję cache'u :/ przynajmniej na 256kB wszystko działa stabilnie :] a na tych 512 po przeróbce to już po 2-5 tygodniach zaczynają się cuda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 pytanie numer: 1. chcialem z tatą połaczyc mostki L1 na sempronie... dam tacie bo mi sie łapy trzęsą :E dami to cos? mobo na nforce rzecz jasna 2. a tak sobie marzecie tym ołowkiem na thortonie... one mają taki sam rodzaj laminatu jak thorought-bred ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Mylisz kilka różnych proców: Przez łączenie L1 nic nie wskorasz bo odblokować mnożnik można było na Palomino i starszych. (dajcie mi mobo to obadam czy moja teoria na multipler moda się sprawdzi) Nie, laminaty były różne, w dodatku thorton to w zasadzie barton z pseudo obciętym cachem więc z thorought-bred poza nazwą nie ma nic wspolnego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...