eXtreo Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Siema, potrzebuje program dzieki ktoremu bede mógl wykonac zrzuty z ekranu [ aby wykonac film z StarCrafta ], probowałem kilkoma programami [ snagit, screen recorder, itp] ale one zrzucają i odrazu przerabiaja klatki na plik avi, ja natomiast poszukuje program ktory tylko bedzie mi zrzucal klatki np. 30 klatek na sekunde, a potem sam zloze to w avi w Videomachu. Aha najlepiej aby progs chodzil pod ME bo na 2k/xp mam bluesqreny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Fraps, HyperSnapDX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtreo Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Fraps, HyperSnapDX 1209912[/snapback] HyperSnapDX, wlasnie wypubowalem ale nie o to chodzi :P on robi tylko 1 zrzut to tak jak bym zrobil sqrenshota i wkleil do painta / photoshopa, a ja chce aby on robil 30 zrzutow na sekunde od kad wcisne przycisk do tąd az wcisne ponownie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PIKI= Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 To morze zrzuc jako filmik a potem rozdziel na pojedyncze klatki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtreo Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 problem w tym ze jak odrazu przerabia mi na avi to przycina mi sie strasznie komp i gra, i potem na filmiku widac te przycinanie sie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadzia Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Jest taki Hyper Snap który ci od razu nagrywa film ( avi lub mpg ) po naciśnięciu klawisza. Ale niepamiętam wersji tego HPa i chyba raczej jest on płatny. Ale od czego są... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsaintS Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Jest taki Hyper Snap który ci od razu nagrywa film ( avi lub mpg ) po naciśnięciu klawisza. Ale niepamiętam wersji tego HPa i chyba raczej jest on płatny. Ale od czego są... ;]HyperSnap-DX 5. Nie jest platny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...