Skocz do zawartości
Szymon

Gdzie Kupie, Tanie , Uzywane Laptopy?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

Niedlugo urodzinki i przydalby mi sie laptop :) bo plecy czasami mi wysiadaja od siedzenia przed kompem , chetnie bym popracowal na lezaco :>. Jakie sklepy polecacie? Bo jak widze na allegro te ceny za niektore , mocno wybrakowane, zlomy to glowa boli. Mysle o czyms w okolicach (w gore) 1000 zł .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam rozgladalem sie za laptopem w pazdzierniku , w pierwotnej wersji mniej wiecej za 1300 zeta ... ale niestety okazalo sie ze tylko na allegro mozna cos zakupic , w tej cenie trafilem na sony vaio (ekran 10 cali z hakiem , 64 mb ram , hd 6,4 gb bez napedow, proc zdajsie p2 300) niestety zwineli mi go sprzed nosa :( ciezko w tej cenie ktora podales kupic cos gdzies w sklepie , zostaja jeszcze ev gieldy. Proponuje szukac po allegro czasem trafiaja sie okazje i to naprawde fajne , a do tej ceny to wiele szybszego niz podalem nie kupisz. do 800 zeta kupujesz sprzet na poziomie 166mmx z 32 ramu i jakims dyskiem ze 2-3 gb trzeba tyko poszukac i popolowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi o to ze sprzet przed zakupem przez handlarza nie jest nalezycie testowany, jak zima, to stoi na mrozie w godzinach 8-14 + transport itp ;/

naprawde da sie wcisnac zlom, a handlarz poznij musi to sprzedac.....

nie da rady porzadnie stestowac sprzetu przed zakupem

inan kwestia....na gieldzie poznalem wielu uczciwych sprzedawcow, ale tez i nieuczciwych.....

przynajmniej kilku handlujacych laptopami, to ludzie z mentalnoscia dresa.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1212370[/snapback]

w alwerni kupowalem monitor z ktorego jestem bardzo zadowolony. Tez ogladalem te laptopy tam. Niestety ceny sa troche inne niz monitorow :) ale faktycznie tez nie jest najdrozej jak narazie to alwernia chyba jest na 1 miejscu u mnie , potem allegro ;]. Nie ma wiecej komisow ?:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi