Szymon Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jak w temacie. Niedlugo urodzinki i przydalby mi sie laptop :) bo plecy czasami mi wysiadaja od siedzenia przed kompem , chetnie bym popracowal na lezaco :>. Jakie sklepy polecacie? Bo jak widze na allegro te ceny za niektore , mocno wybrakowane, zlomy to glowa boli. Mysle o czyms w okolicach (w gore) 1000 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Sam rozgladalem sie za laptopem w pazdzierniku , w pierwotnej wersji mniej wiecej za 1300 zeta ... ale niestety okazalo sie ze tylko na allegro mozna cos zakupic , w tej cenie trafilem na sony vaio (ekran 10 cali z hakiem , 64 mb ram , hd 6,4 gb bez napedow, proc zdajsie p2 300) niestety zwineli mi go sprzed nosa :( ciezko w tej cenie ktora podales kupic cos gdzies w sklepie , zostaja jeszcze ev gieldy. Proponuje szukac po allegro czasem trafiaja sie okazje i to naprawde fajne , a do tej ceny to wiele szybszego niz podalem nie kupisz. do 800 zeta kupujesz sprzet na poziomie 166mmx z 32 ramu i jakims dyskiem ze 2-3 gb trzeba tyko poszukac i popolowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 za 1300 kupisz ale na allegro cos kolo 500mhz na gieldzie przynajmniej warszawskiej nei polecam kupowac..... pracowalem tam i wiem jak to wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 @bruce Czemu nie polecasz tam kupowac? Przymierzam sie do kupna i wlasnie chcialem na Warszawskiej gieldzie komputerowej kupic. Co tam takiego robia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 chodzi o to ze sprzet przed zakupem przez handlarza nie jest nalezycie testowany, jak zima, to stoi na mrozie w godzinach 8-14 + transport itp ;/ naprawde da sie wcisnac zlom, a handlarz poznij musi to sprzedac..... nie da rady porzadnie stestowac sprzetu przed zakupem inan kwestia....na gieldzie poznalem wielu uczciwych sprzedawcow, ale tez i nieuczciwych..... przynajmniej kilku handlujacych laptopami, to ludzie z mentalnoscia dresa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Acha no faktycznie, przeciez ten sprzet stoi po 8 a nawet wiecej godzin te baterie i wszystkie inne czesci w jakims stopniu sie zuzywaja :| No to teraz jest problem gdzie mozna kupic uzywane laptopy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 http://www.radiotonalwernia.com/laptopy.html Np. COMPAQ ARMADA M700 (PIII600) za 1.5k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 1212370[/snapback] w alwerni kupowalem monitor z ktorego jestem bardzo zadowolony. Tez ogladalem te laptopy tam. Niestety ceny sa troche inne niz monitorow :) ale faktycznie tez nie jest najdrozej jak narazie to alwernia chyba jest na 1 miejscu u mnie , potem allegro ;]. Nie ma wiecej komisow ?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 http://sklep.mdk.com.pl/ Tu mają sporo sprzętu ale nic nie kupowalem wiec nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 www.tanienotebooki.pl -> poleasingowe kupowalem u nich swojego ibe thinkpad 600e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...