-Nat- Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Czy ktos zna wykonawce i tytul piosenki z tej reklamy nowego Forda Fiesty? :) Bede wdzieczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Też miałem ostatnio taką rozkminę - nie wiedziałem co za piosenka jest w reklamie Plus GSM , napisałem do nich maila i po godzinie (!!!!) dostałem odpowiedź. Duże firmy zazwyczaj odpowiadają sprawnie , więc może po prostu napisz do forda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Też miałem ostatnio taką rozkminę - nie wiedziałem co za piosenka jest w reklamie Plus GSM , napisałem do nich maila i po godzinie (!!!!) dostałem odpowiedź. Duże firmy zazwyczaj odpowiadają sprawnie , więc może po prostu napisz do forda? jak byś miał czas to napisz co to jest bo tesz szukałem, a kolejnego maila z tym samym pytaniem nie będe wysyłał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Znaczy się piosenka z reklamy Plusa? INXS - "never tear us apart" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Dzięki o to mi własnie chodziło Ps. jakas miła osoba czyta tam maile, w większości firm by olali takie pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Też miałem ostatnio taką rozkminę - nie wiedziałem co za piosenka jest w reklamie Plus GSM , napisałem do nich maila i po godzinie (!!!!) dostałem odpowiedź. Duże firmy zazwyczaj odpowiadają sprawnie , więc może po prostu napisz do forda?Fajnie, tylko mi sie strona z mailami forda nie chce wczytac :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Też miałem ostatnio taką rozkminę - nie wiedziałem co za piosenka jest w reklamie Plus GSM , napisałem do nich maila i po godzinie (!!!!) dostałem odpowiedź. Duże firmy zazwyczaj odpowiadają sprawnie , więc może po prostu napisz do forda? Hmm mysle ze PLUS jest naprawde swietna firma, dlatego dostales tak szybko odpowiedz , a co do innych to nie jestem pewien :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Znaczy się piosenka z reklamy Plusa? INXS - "never tear us apart" nie wiedziales? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 No nie :oops: Bo na codzien slucham innej muzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 No dobra, w końcu jaka to piosenka? (tez mi sie spodobała) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 No nie :oops: Bo na codzien slucham innej muzy. ale toz to klasyka, nawet dla metalowca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 No dobra, w końcu jaka to piosenka? (tez mi sie spodobała)Dalej nie wiem, nie chce mi sie wyswietlic mail na stronie Forda :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Smash mouth to wykonawca ale tytułu to nie znam ( plyta Astro Language) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ŁOOOOO no to mamy : Smash mouth - "walking on the sun" tx flowerman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 BIG THX! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...