wincento101 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Halo a na mojego posta wyżej napisanego mógłby ktos odpowiedzieć?? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Halo a na mojego posta wyżej napisanego mógłby ktos odpowiedzieć?? <_< 1583483[/snapback] a temacie chyba jest napisane AGP <_< gigabyte lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL_666 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 taka mała prośba . .. Mógłby ktoś mi wysłąć na mail biosa 1.4V z odblokowanym Monitorkiem ?? . .. Z góry THX . .. . A przy standardowym biosie na mojej karcie (patrz podpis) na monitorku wyświetla mi ok 43 stopnie !! Jest to możliwe ?? . .. .. A jeszcze jedno . .. . Jakie można dokupić chłodzenie na tą kartę . .. . Bo ma jednak nietypowe ustawienie kostek pamięci . .. :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam. Mam winfasta 6200 TD AGP. odblokowalem potoki i nie wiem co dalej. Nie wiem co robic zeby system widzial ja jako 6600. Moje gg:6306698. Czesto jestem niewidoczny. Bede wdzieczny za kazda pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 a nie wystarczy ci, ze poprostu dziala jak 6600? co ci da taka zmiana, poza innym napisem we właściwościach? a jak to zrobić to pisałem pare razy juz w topic 6200, milej leORT: ORT: ORT: ktury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 tego jest tam bardzo duzo a ja mam wolny internet. moglbys napisac na ktorych to jest mniej wiecej stronach?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL_666 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Mógłby ktos kiedyś odpowiedzieć na mój pościk ?? . .. . . Bardzo mi zależy . . ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 http://sklep.morele.net/?pg=product_info&P...BRD_name&dspl=p oplaca sie to kupić ?? czy moze winfasta wziaść które sie bedzie lepiej kręcić ?? bardzo mi na tym zależy bo rano zamawiam i nie wiem co wziaść. czy może 6200 winfasta za 403 zeta ??? pozdroo alll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja bym bral winfasta 6200 tylko zeby byla gwarancja na sprawne potoki to wtedy masz defakto 6600 a i ta kartas kreci sie nieziemsko looknij na moje wyniki a wyniki innych posiadaczy pelnych 6600 z tego topica.;p aktualnie mysle nad sprzedaza.. jak cos to PM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witam. Bardzo potrzebuje biosu do "winfast'a 6600 128mb 128 bit", z pamieciami Hynix 3,6. Jakby ktos taki bios posiadal to prosze o przeslanie go na mail kaykay@o2.pl Bede bardzo wdzieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witam. Bardzo potrzebuje biosu do "winfast'a 6600 128mb 128 bit", z pamieciami Hynix 3,6. Jakby ktos taki bios posiadal to prosze o przeslanie go na mail kaykay@o2.pl Bede bardzo wdzieczny. 1586359[/snapback] Wgraj sobie od razu 1.4v i bedzie to samo, zreszta ktos kilka/naście stron w tył podawał konto mail na ktorym było pełno biosów do 6600 m.i.n orginalny winfasta/asusa/ i czegos tam jeszcze :P i nie spamuj we wszystkich topicach o 6xxx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Moglbys mi troche przyblizyc te konto z biosami?? Przynajmniej autora tej wypowiedzi, albo okolo na ktorej to jest stronie. Bo lece do tylu i nic:/ Chyba przeoczylem :/ bede wdzieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 mam pytanka czy u innych jak sie za bardzo podkreci pamiec to pojawiają sie lekkie freezy ale artów nie ma wogóle troche mnie to denerwuje jakieś freezy zamiast artów takie coś pojawia sie tylko przy zamocnym podkreceniu mem a nie gpu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusdel25 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Witam wszystkich. Od kilku dni jestem posiadaczem Asusa n6600. I nie wiem dlaczego, ale nie działa mi Riva Tuner :sad: Źle wykrywa karte "128-bit AGP NVF (31) with 32MB SDR memory". Poza tym jak chce wejść w którąkolwiek zakładke "coustomize" to program sie wiesza(wystąpił problem z aplikacją.....itd. później wystąpił problem z drwtsn32.exe ). Pozatym wszystko działa dobrze. Na razie prubowałem podkręcać karte w Power Stripie, ale tam jest tylko 400MHz max dla rdzenia, a pamiątki poszły na 720MHz. Jade na sterownikach 77.72 WHQL, a wersja rivy(próbowałem 2 różne) to: RivaTuner 2.0 Release Candidate 14.3 New Year edition. Co może być przyczyną nie działania Rivy?? Windows? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Witam wszystkich. Od kilku dni jestem posiadaczem Asusa n6600. I nie wiem dlaczego, ale nie działa mi Riva Tuner :sad: Źle wykrywa karte "128-bit AGP NVF (31) with 32MB SDR memory". Poza tym jak chce wejść w którąkolwiek zakładke "coustomize" to program sie wiesza(wystąpił problem z aplikacją.....itd. później wystąpił problem z drwtsn32.exe ). Pozatym wszystko działa dobrze. Na razie prubowałem podkręcać karte w Power Stripie, ale tam jest tylko 400MHz max dla rdzenia, a pamiątki poszły na 720MHz. Jade na sterownikach 77.72 WHQL, a wersja rivy(próbowałem 2 różne) to: RivaTuner 2.0 Release Candidate 14.3 New Year edition. Co może być przyczyną nie działania Rivy?? Windows? 1588314[/snapback] pewnie masz stara wersje rivy najnowsza to : 2.0 RC 15.6 http://downloads.guru3d.com/downloadget.ph...2d49e3dcfc0e6aa --------------- mam takie pytanie, własnie "pozbyłem" sie FDD i teraz mam problem bo jak dokonac flashu biosu ?? zrobiłem kilka poprawek i nie mam jak ich władowac :) jest mozliwosc flashu biosu karty z poziomu windy ?? ps oprogramowanie winfasta odpada, - nie pozwala ono "wgrac bios na siłe " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 po co ci stacja dyskietek ja to zawsze flasciach!e z dysku wkładam bootowalną płyte np win 98 no i działasz pod dosem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 po co ci stacja dyskietek ja to zawsze flasciach!e z dysku wkładam bootowalną płyte np win 98 no i działasz pod dosem 1588440[/snapback] taaaaaa a jak masz system plikow NTFS ?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 to trzeba sobie zrobić jakaś mała partycje na fat i tyle ja tam zawsze jedną partycje fat reszta ntfs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 to trzeba sobie zrobić jakaś mała partycje na fat i tyle ja tam zawsze jedną partycje fat reszta ntfs 1588509[/snapback] 500kB ? :D na biosa ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) to trzeba sobie zrobić jakaś mała partycje na fat i tyle ja tam zawsze jedną partycje fat reszta ntfs 1588509[/snapback] musze przyznac pomysłowe :) i tak własnie zrobie :D 4MB partycji Fat :lol: Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko-pol Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 3dMark01-9716 3dMark03-5875 3dMark05-2457 jak zmienie se plyte na ASUS P4P800-E DELUX to bedzie wiecej no i na gpu PENTAGRAM Freezone XC-80 Cu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusdel25 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Dzięki HiS. Nowy riva tuner działa, tylko, że nie zapamiętuje ustawień, podkręcam, chwile są wyższe zegary, ale jak już włącze jakąś gre/3d marka to zegary wracają do ustawień standardowych :mur: (mimo tego, że zmieniam i te w 2d i te w 3d). Jak myślicie czy jakieś inne sterowniki pomogą? A mój wynik na sprzecie z podpisu(CPU na 1650MHz, grafika podkręcona(Power stripem) na 399/720) w 3d marku '03 to 5646pkt. (Chyba nieźle?) Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez janusdel25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 5646pkt. (Chyba nieźle?)oj chyba kiepsko.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 oj chyba kiepsko.. 1590828[/snapback] jest ok, rdzen jest "słabo" podkręcony 400 mhz to około 5600 pkt .. . 450 mhz 6200 pkt .. 500 mhz 6800 , 500+ = 7000 + pamięci maja mniejszy wpływ na wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 chyba duzo... to tylko Celeron i to tylko slaby 2.4 Ghz :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcsl Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam Na Allegro zobaczylem cos ciekawego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60256484 na agp w cenie 389pln ma moze ktos ta karte ciekawe jak sie kreci i czy darady ja zmodowac na 8 potokow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam Na Allegro zobaczylem cos ciekawego 1591655[/snapback] z tego co mi wiadomo 6600LE są niemowodalne wogóle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 z tego co mi wiadomo 6600LE są niemowodalne wogóle 1592001[/snapback] zgadza sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcsl Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Skąd ta pewność,prubowaliście??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Skąd ta pewność,prubowaliście??????? 1593377[/snapback] poniewaz gpu karty 6600 Le fizycznie nie posiada 8 potoków ( więc nie ma co odblokowac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...