jarifari Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Nie chce juz mi się pisac w kółko o tym samym-bo to już staje się nudne. no racja, ciagle sie tu przewijaja te same pytania/problemy - tez na poczatku mialem problemy zeby wylowic cenne informacje z ponad 120 stron ale jakos sobie poradzilem - pomogly cierpliwosc szukajka no i google ofkors :D jednak niektorzy niemaja tyle samozaparcia dlatego najlepiej byloby zrobic jakis FAQ/kompendium ma temat OC gf6600 tylko czy znajdzie sie ktos kompetentny i majacy czas na cos takiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) no racja, ciagle sie tu przewijaja te same pytania/problemy - tez na poczatku mialem problemy zeby wylowic cenne informacje z ponad 120 stron ale jakos sobie poradzilem - pomogly cierpliwosc szukajka no i google ofkors :D jednak niektorzy niemaja tyle samozaparcia dlatego najlepiej byloby zrobic jakis FAQ/kompendium ma temat OC gf6600 tylko czy znajdzie sie ktos kompetentny i majacy czas na cos takiego? też jestem za tym! zapodać różne biosy opisać je i inne p i e r d o ł k i Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Fresh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 no racja, ciagle sie tu przewijaja te same pytania/problemy - tez na poczatku mialem problemy zeby wylowic cenne informacje z ponad 120 stron ale jakos sobie poradzilem - pomogly cierpliwosc szukajka no i google ofkors :D jednak niektorzy niemaja tyle samozaparcia dlatego najlepiej byloby zrobic jakis FAQ/kompendium ma temat OC gf6600 tylko czy znajdzie sie ktos kompetentny i majacy czas na cos takiego?zrozumcie ludzie to ponad 100 stron z czego pololowa wygloda jak ogloszenia z gazety (szczegolnie poczatek) 44 strona biosy.....94 strona.....105 strona...zadnego FAQjego mać;] a wy się dziwicie czemu co chwile przewijaja sie te same pytania...skacze jak głupi ale nadal nie moge znalezc odpowiedzi na nurtujace pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 może w tym problem, że za dużo szukasz odpowiedzi, a zbyt mało działasz. Nikt nie zagwarantuje Ci, że dany bios bedzie chodził na Twojej karcie. Muszisz po prostu flashować i testować. Każdy z nas tak robił, żeby dojć do optymalnego rozwiązania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 może w tym problem, że za dużo szukasz odpowiedzi, a zbyt mało działasz. Nikt nie zagwarantuje Ci, że dany bios bedzie chodził na Twojej karcie. Muszisz po prostu flashować i testować. Każdy z nas tak robił, żeby dojć do optymalnego rozwiązania.no fajnie tlyko nie mam karty na PCI wiec zanim wgram jakis 65K smiec zamiast biosu chce miec pewnosc choc 80 % aa spytam inaczej napiecie na rdzeniu olowkiem jak zwiekszyc? widzialem opis strongmana dotyczacy 6200 ale zadnych fotek nie uraczylem....a przeciez nie bede mazal na chybil trafil pcb;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grycha Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 HEY , duża jest różnica pomiędzy 6600 128 mb i 256 mb ??? Kiedy ta różnica jest zauważalna i na co wpływa ? Mój sprzęt : -celeron 2,4 -512 ddr -asus p4p800 Poradżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) HEY , duża jest różnica pomiędzy 6600 128 mb i 256 mb ??? Kiedy ta różnica jest zauważalna i na co wpływa ? Mój sprzęt : -celeron 2,4 -512 ddr -asus p4p800 Poradżcie mialem ten sam problem 2 dni temu, wzialem wersje 128 bo jest bardziej popularna wiecej do niej rzeczy itd;] jesli nie bedziesz krecil to 6600 w zyciu nie wykorzysta tyle ramu. a czykolwiek niektore gry odpala sie w takich a nie innych ustawieniach imho bierz 128 ps. niech ktoś zapoda linka do biosu 1.4 V dla winfasta 6600 TD 128mb AGP z góry dziękuje mvktech.net z tad cos zassalem ale nie wiem czy to jest z 1,4 modem bo nic nie pisze;\ zeby nie bylo ze nie szukalem:D Edytowane 8 Grudnia 2005 przez HeatheN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 ok bios poleciał 1.4 potem wykrylo karte zainstalowalem od nowa, widze ze odblokwany jest termometr wszystko ladnie gdyby nie WINFOX:D polowa opcji niedostpena..tak jakby winfasta nie widzial:P wtf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 ok bios poleciał 1.4 potem wykrylo karte zainstalowalem od nowa, widze ze odblokwany jest termometr wszystko ladnie gdyby nie WINFOX:D polowa opcji niedostpena..tak jakby winfasta nie widzial:P wtf? To prawda. Winfox nie daje rady wykrywac poprawnie tego biosu. Jedynie na standardowych wszystkie funkcje dzialaja. Dodajmy, ze raczej to nie przeszkadza bo i te funkcje sa o kant tylka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 To prawda. Winfox nie daje rady wykrywac poprawnie tego biosu. Jedynie na standardowych wszystkie funkcje dzialaja. Dodajmy, ze raczej to nie przeszkadza bo i te funkcje sa o kant tylka. no tak...tylko nie dziala FLASHOWANIE BIOSU:D:D:D JEDYNA funkcja przydatna:D no i te temperaturki hm 54 stery wifxof 46:| uninstal winfox:D jak cos to dyskietka:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 no tak...tylko nie dziala FLASHOWANIE BIOSU:D:D:D JEDYNA funkcja przydatna:D no i te temperaturki hm 54 stery wifxof 46:| uninstal winfox:D jak cos to dyskietka:P Wlasnie ktora temp. jest poprawna ? Ja rowniez mam roznice mniej wiecej 10`C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Wlasnie ktora temp. jest poprawna ? Ja rowniez mam roznice mniej wiecej 10`C niestety nie wiem:| dziwne ...mieze sterami (winfos usunalem) i w czasie gry dochodzid o 69 na default chlodzeniu... rdzen 520.... chyba dobrze co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grycha Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Hey , poradżcie firmę : GIGABYTE czy WINFAST jeśli chodzi o gf 6600 . Wyjaśnijcie przy okazji wybór firmy. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Hey , poradżcie firmę : GIGABYTE czy WINFAST jeśli chodzi o gf 6600 . Wyjaśnijcie przy okazji wybór firmy. Pozdro Chipset i plytka ta sama. Patrz na pamieci, wyposarzenie w BOXie i cene. Chyba, ze lubisz ktoras z nich i masz zaufanie. Co do OC to nie ma zadnego teoretycznego ani praktycznego wyjasnienia dlaczego jedne szt. sie podkrecaja lepiej inne gorzej i nie wiadomo na co trafisz. Producent nie daje na takie rzeczy gwarancji wiec nie musi sie wcale podkrecac. O winfascie moge powiedziec tyle, ze mialem dwie karty tej firmy i jak narazie jestem z nich zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 a ja mam nastepujace pytanie. Czy sa jakies ograniczenia co do downclokingu rdzenia w 2d? bo tak se mysle (dalem 200mhz) jak gram nagle wychodze do pulpitu(alt +tab itd) doslownie w sekunde to z tych 600 nagle spada na 200 czy az taka roznica nie wplynie jakos na karte? jej zywotnosc? co innego jak ona stabilnie dziala 600 mhz a co innego jak ma takie gwaltowne skoki? czy sie myle;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superdan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Jak w temacie chodzi mi o to ze brak jest własnie tej opcji stan wstrzymania przy wyłanczaniu windowsa .System jest nowo zainstalowany czy to narmalne czy moze moja krta jest skopana? Edytowane 10 Grudnia 2005 przez superdan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superdan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Mam gf 6600 i nie mam stanu wstrzymania podczas wyłanczania windowsa czy to normalne ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superdan Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Czy ktos mi pomoze?> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Jak w temacie chodzi mi o to ze brak jest własnie tej opcji stan wstrzymania przy wyłanczaniu windowsa .System jest nowo zainstalowany czy to narmalne czy moze moja krta jest skopana? :mur: Raczej karta nie jest skopana. To jest problem windowsa. To jak już to masz windowsa skopanego. Jak ci przeszkadza to bardzo to format ,a jak nie to zostaw jak jest :blink: P.S. To nie jest dział na te pytania. Do admin: Zamknąć !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) co zamknąć cały topik coś ty zwariował ewentualnie usunąć posty a ja mam pytanie ktoś podawał program ati tray tool no to se zapuszczam a tu zamiast gpu iść do góry to widzi arty i mi spada taktowanie gpu za to pamiatki idziądo góry, przecytałem temat od 120-134 postu ale niestety nie znalazłem odpowiedzi na to mam gf6600 gigabyte turbo force no i czy jest bios gpu 1,55 tak jak na http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=371-all bo nie napisali do ktorego to jest gf czy mozliwe jest zrobienie ołówkowego Vmoda tego co strognmen do tego karta idzie na gpu 690 na standartowym chłodzeniu ale wydajność zamiast wzrastać spada dramatycznie z 13k w2001 do 11k do tego zalezy kiedy robie testy czy zaraz po wlaczeniu kompa czy po wlaczeniu jakies 3godziny to tez karta chyba za bardzo sie grzeje a wentyalcje w budzie mam bdb na spodzie jest spire 12x12 na 5V wyciaga Ac 3TC do tego na górze budy mam Antec 12x12 lanboy więc chyba nienajgorzej, Edytowane 11 Grudnia 2005 przez bryken Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grycha Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Hey , mam problem z gf 6600 tzn przycina mi się podczas grania , poprzednio miałem radka 9800 pro i było to samo . Gdy miałem radka 9550 xt (4 potoki) było ok . Czy mam za słby sprzęt na te 8 potokowe karty czy co ??? Pomóżcie bo mnie krew zalewa . Mój sprzęt : celeron 2,4 , 512 ddr , płyta asus p4p800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarifari Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Hey , mam problem z gf 6600 tzn przycina mi się podczas grania , poprzednio miałem radka 9800 pro i było to samo . Gdy miałem radka 9550 xt (4 potoki) było ok . Czy mam za słby sprzęt na te 8 potokowe karty czy co ??? Pomóżcie bo mnie krew zalewa . Mój sprzęt : celeron 2,4 , 512 ddr , płyta asus p4p800 mysle ze mozesz miec malo ramu... pozycz od kolegi 512 i zobacz czy na 1gb tez bedzie przycinac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Hey , mam problem z gf 6600 tzn przycina mi się podczas grania , poprzednio miałem radka 9800 pro i było to samo . Gdy miałem radka 9550 xt (4 potoki) było ok . Czy mam za słby sprzęt na te 8 potokowe karty czy co ??? Pomóżcie bo mnie krew zalewa . Mój sprzęt : celeron 2,4 , 512 ddr , płyta asus p4p800ale co ci sie przycina? tzn jakie gry? bo jak dowaliles max detale w najnowszych tytulach to sie nie dziw!;] a malo ramo to swoja droge, zobacz czy meczy ci podczas przyciec dysk. Edytowane 11 Grudnia 2005 przez HeatheN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 co zamknąć cały topik coś ty zwariował ewentualnie usunąć posty a ja mam pytanie ktoś podawał program ati tray tool no to se zapuszczam a tu zamiast gpu iść do góry to widzi arty i mi spada taktowanie gpu za to pamiatki idziądo góry, przecytałem temat od 120-134 postu ale niestety nie znalazłem odpowiedzi na to mam gf6600 gigabyte turbo force no i czy jest bios gpu 1,55 tak jak na http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=371-all bo nie napisali do ktorego to jest gf czy mozliwe jest zrobienie ołówkowego Vmoda tego co strognmen do tego karta idzie na gpu 690 na standartowym chłodzeniu ale wydajność zamiast wzrastać spada dramatycznie z 13k w2001 do 11k do tego zalezy kiedy robie testy czy zaraz po wlaczeniu kompa czy po wlaczeniu jakies 3godziny to tez karta chyba za bardzo sie grzeje a wentyalcje w budzie mam bdb na spodzie jest spire 12x12 na 5V wyciaga Ac 3TC do tego na górze budy mam Antec 12x12 lanboy więc chyba nienajgorzej, Bylo kilka przypadkow 6200 @ 6600 ze pamieci niektorym szly na grubo ponad 800Mhz, a wydajnosc nie wzrastala o ani 1pkt w 3dm. Nie mowie tutaj o sprzecie Strongmena. Dlatego te 690Mhz to moze sie ustawia tylko w programach, a karta sie automatycznie downclokuje (taka moja teoria). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 co zamknąć cały topik coś ty zwariował ewentualnie usunąć posty a ja mam pytanie ktoś podawał program ati tray tool no to se zapuszczam a tu zamiast gpu iść do góry to widzi arty i mi spada taktowanie gpu za to pamiatki idziądo góry, przecytałem temat od 120-134 postu ale niestety nie znalazłem odpowiedzi na to mam gf6600 gigabyte turbo force no i czy jest bios gpu 1,55 tak jak na http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=371-all bo nie napisali do ktorego to jest gf czy mozliwe jest zrobienie ołówkowego Vmoda tego co strognmen do tego karta idzie na gpu 690 na standartowym chłodzeniu ale wydajność zamiast wzrastać spada dramatycznie z 13k w2001 do 11k do tego zalezy kiedy robie testy czy zaraz po wlaczeniu kompa czy po wlaczeniu jakies 3godziny to tez karta chyba za bardzo sie grzeje a wentyalcje w budzie mam bdb na spodzie jest spire 12x12 na 5V wyciaga Ac 3TC do tego na górze budy mam Antec 12x12 lanboy więc chyba nienajgorzej, ewidentne przekręcenie rdzenia. jeśli nie chcesz usmażyć karty odblokuj czujnik temperatury. 690 dla rdzenia na oryginalnym chłodzeniu to zbójstwo. Spadek wydajności (jak podejrzewasz) jest spowodowany zbyt wysoką temperaturą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grycha Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) ale co ci sie przycina? tzn jakie gry? bo jak dowaliles max detale w najnowszych tytulach to sie nie dziw!;] a malo ramo to swoja droge, zobacz czy meczy ci podczas przyciec dysk. Konkretnie gra PES5 , gram na 1024x784 i najwyższe detale , ale nie o detale tu chodzi bo jak już pisałem miałem wcześniej radka 9550 xt i na tych samych parametrach ustawionych w grze wszystko płynnie chodziło . To co im lepsza karta tym więcej klatek ucieka , czegoś tu nie rozumiem . Dochodzę do wniosku że niepotrzebnie zmieniałem kartę . Co o tym sądzisz ??? Ps. np. gdy piłkarze ruszają się w tym samym obszarze boiska (gdy obraz się nie przesuwa ) to płynnie wszystko chodzi a gdy akcja się zmienia na inny obszar boiska to klatki uciekają ( w powtórkach też się przycina ) . Nawet na 800x600 się przycina a ta gra nie ma az tak dużych wymagań . Edytowane 12 Grudnia 2005 przez grycha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Konkretnie gra PES5 , gram na 1024x784 i najwyższe detale , ale nie o detale tu chodzi bo jak już pisałem miałem wcześniej radka 9550 xt i na tych samych parametrach ustawionych w grze wszystko płynnie chodziło . To co im lepsza karta tym więcej klatek ucieka , czegoś tu nie rozumiem . Dochodzę do wniosku że niepotrzebnie zmieniałem kartę . Co o tym sądzisz ??? Ps. np. gdy piłkarze ruszają się w tym samym obszarze boiska (gdy obraz się nie przesuwa ) to płynnie wszystko chodzi a gdy akcja się zmienia na inny obszar boiska to klatki uciekają ( w powtórkach też się przycina ) . Nawet na 800x600 się przycina a ta gra nie ma az tak dużych wymagań .JA STAWIAM NA ZASILACZ. APROPO JAKI MASZ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolbrzuch101 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam. Zamierzam kupić sobie GF 6600 na AGP i chce go jak najbardziej podkręcić (zmiana biosu tylko nie wiem jaki tam może pasować :/ ) . Z powodu braku kasy zainteresowałem się karta od XPower: http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=7299&idk=4 Zastanawiałem się jeszcze nad tym GF od XPower. Większość (np. WinFast, Gigabyte) 6600 bez GT są na takim samym PCB co wersje GT. A ten 6600 bez GT XPower jest na jakims innym. Dodatkowo firma ta ma w swojej ofercie 6600GT ale już na podobnym PCB co inni producenci. Wiec moje pytanie jest takie czy jest możliwe ze ten 6600 bez GT na tym odmiennym PCB jest mniej podatny na podkręcanie w stosunku np. do WinFasta?? Aby wiadomo o co chodzi podaje linki do zdjęć tych kart: 6600 XPower: http://www.xpower-europe.com/zdjecia//gf6600agp.jpg 6600 Gt XPower http://www.xpower-europe.com/zdjecia//gf6600gt_agp.jpg 6600 WinFast http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_td_1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 przecież możesz kupić używaną od kogoś za 350zł ja np kupiłem z gwarancją jeszcze na 18miesięcy sory chłopaki ale to nie jest 690 tylko 590 drobniutka pomyłka ale mi się wydaje że macie racje z przegrzewaniem chyba czas na pentagrama xc80alcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Panie i Panowie! Stało się ! Zamówiłem dzisiaj 6600 od Leadteka ( icomp.pl )i już niebawem dołączę do grona posiadaczy tej wspaniałej karty Długo szukałem... Po tym jak sprzedałem FX5900 nie mogłem sobie znaleźć żadnej karty, r9550, R9600 i R9700 mi nie spasowały... Później chciałem kupić 9800PRO ale nigdzie nie mogłem dorwać go w cenie poniżej 500zł z porządną sklepową gwarancją ( mowa o referencyjnym radku a nie o tych wypierdach palita ). Jeszcze niedawno miałem na oku 6200(128bit), którego chciałem zmodować, ale biorąc pod uwagę mój współczynnik szczęścia trafiłbym na niemodowalną wersje i dałem sobie z tym spokój... W końcu po przeczytaniu całej masy testów i większej częsci tego forum zdecydowałem się na zakup GF6600! Chciałem kartę na równi z niesamowitą wg. mnie 5900, ale z tą różnicą żeby obsługiwała DX9. Myślę że się nie zawiodę.. Mam całą masę radiatorków, wentylatorków i innych dupereli po 5900 i mam zamiar uzyć tego arsenału to podrasowania mojego nowego zakupu! Mam nadzieje dojść przynajmniej do 450 na GPU i 650 na pamiątkach. Jeśli ktoś ma spis najważniejszych postów z tego topicu ( chodzi mi głównie o zmianę napięć ) to proszę o PW !!! PLS!!! Edytowane 12 Grudnia 2005 przez nightstalker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...