miro123 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Szybkie pytanie! Który bios a6600 z edysku ma napięcie 1.4 w 3d i poprawnie wykrywa monitor oraz nie powoduje zniknięcia funkcji w winfoxie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aamp Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ten bios od Gigabyte ma taką samą wielkość jak winfasta. Trochę lepiej się kręci gdyż na 466-470 idzie karta bez artów. Monitor nie znika. Znikają tylko opcje w winfoxie. Napięcie pewnie jest ustawione na 1.35 lub 1.36 1384575[/snapback] testowałes ten bios na swoim winfaście?Próbowałem go wgrać winfoxem ale się nie da,a wszystkie inne wchodziły bez problemów ,trochę mam obiekcje czy go wgrać pod dosem-nie będzie problemów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 mi najlepiej chodzi zmodyfikowany bios do WinFasta, wgralem go przez winfoxa i wszystko ladnie smiga jade na 525/725, i mam najwyzszy wynik na Futuremarku w 3D marku 2oo3 na zestawie AthlonXP+GF6600 (540/740) http://service.futuremark.com/compare?2k3=3881205 sorki za off topic ale denerwuje mnie to i prosze o pomoc: http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...=0#entry1394027 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Miramp masz moze jakis bios z tym 1.5v ale zeby chodzil winfox i monit wykrywal? Wgralem ten ktory napisales ze dokladnie ty uzywasz. I w sumie niezle bo rdzen 540 na standardowym chlodzeniu bez artow. Pamieci nawet nie ruszam bo 710 to i tak niezle. Za pare dni wykitram jakies chlodzenie i polece mam nadzieje ponad 550. tem w stresie siega 71 C. 1392917[/snapback] Niestety nie mam. Albo wykrywa monitor albo ma napięcie 1.4 lub wyższe. Narazie nikt dobrego biosu nie posiada. Na edysl.pl login miramp hasło a6600td są 2 biosy z nowymi timingami (Mi na nich pamięci poszły na 760) i jeden który dostałem od gościa z Rosji WF10DE00F2_Najlepszy.zip (najlepszy, który wykrywa monitor i winfoxa). Najlepiej wysłać kilka biosów do Mavke Admin z tu lub xtremetheme@MVKtech.net. Ja niestety nie wiem dlaczego ale nie mogę się na tej stronie zalogować. On jest twórcą nbitora. A tak na marginesie to jest już wersja nbitora 2.1 Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez miramp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 jeden który dostałem od gościa z Rosji WF10DE00F2_Najlepszy.zip (najlepszy, który wykrywa monitor i winfoxa) 1394126[/snapback] Czy jest on z napięciem 1.4V? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Czy jest on z napięciem 1.4V? 1394241[/snapback] Na nim mi na 460-470 idzie karta a pamięci na 750 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opson6667 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Jak myślicie czy do modowalnego Leadteka 6200 AGP mozna wgrac jakis bios od 6600 z monitorem i VGPU 1,4V? Który ewentualnie polecacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAhhhhh Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Moglby mi ktos przyslac oryginalnego biosa do winfasta 6600 agp? Mail: mahhhhh@epf.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 fajny artykuliktu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 fajny artykulik1394642[/snapback] prymitywne tlumaczenie powyzszego artykulu poprzez altavista babelfish ;) - enjoy Recently I ferments on the Internet in the searches for all possible versions of an increase in the productivity of its videokarty and sequential time found the reference about so-called "pencil vol'tmoddinge", for those, who do not know, this decrease of the resistance of what or resistor on the pay by conducting on it several it is dash by simple office pencil and in me the idea was borne, but if they decrease the resistance, it means graphite (pencil) path also has certain resistance and is conducted current. I took the pencil dragged along on the table and having sufficiently strongly harvested to it, was conducted the path of the long of 2mm, after which it took multimeter and measured resistance, and against the miracle, it was in all ykOm. But once graphite so conducts well current, then why not to make vol'tmod of map this graphite itself, after using it instead of the variable resistor. And I approached the realization of that planned. Me were required the sharply sharpened pencil of hardness TM and multimeter. So is desirable the presence of current-conducting glue, 4 it was used, but I think this not compulsorily. To information in our store this glue costs 70 rub and it never will stir in the economy of overklokera, so that I advise to acquire. But let us return to the theme. As a rule for vol'tmoda of present videokart it is necessary to decrease the resistance between two feet of the controlling microcircuit. We find 2 and simply connect these necessary legs of microcircuit by their pencil, having preliminarily stood still resistance between them. I had 0.124 k, it became 0.117 k, it increased with the step in by 0.00ykOm, so that method is sufficient after all precise. Each prime of pencil decreases the resistance, i.e., current increases. So current can be increased by decrease are long paths, for example I first sketched path in the form of letter "P", and was then forced "to blunt angles", in order to increase current, i.e., the shorter the path the greater the current. Apropos of the measurements: for example in me was 0..y2Kh k between two necessary for me legs and y..2Y of volts stress on the graphic chip of videokarty, so in me minus delta X was equal delta Y, well or it was nearly equal, i.e., was decreased X to one and it also increases BY Y by one. Path appears approximately so pic1.jpg on the microcircuit of that depicted on the photo were "soyedeneny" 4 and of 6 feet. Let us test stress on the multimeter immediately after the starting of the computer (during the load simply we harvest pause we measure), so that it would not go the load of system, but respectively the load of map (but suddenly stress about-GO- GO! map will fly away to that light). Glue is necessary in order from the feet without the problems and the loss of contact in the future, to leave to the flat surface of microcircuit. In the following photograph this is represented. Pic2.jpg After a certain time is possible shedding path as consequence a voltage drop, i.e., possibly it it is necessary to restore after a certain time, but any risk with the guarantee of any soldering irons and resistors. So in order to avoid of shedding path, as to me prompted Doorsкver, it is possible to glue up her by Scotch tape, but 4 it did not try. If necessary for guarantee repair graphite is moved away by elastic, and glue (if it was) by alcohol and by nail. For me in this manner it was possible to increase stress from 1.3 v to 1.4, I think possible and it is more, everything depends on you. I desire successful vol'tmodov. For those in whom sparkl or Asyus 6600, on these maps for the stress answers mikrukha APW7063, whose fotki strictly are represented after vol'tmoddinga. Addition to the article. Yesterday me it was necessary to connect the almost opposite feet of microcircuit, and this of almost 5 mm, themselves you understand graphite at this distance it will give the beshennoye resistance, and for me it was necessary to use tokoprovodnyy glue, here without it already in any way. I drew path from one foot to 60% of entire way between feet, and from the second to 20% there remained only to connect by the pencil 10% way everything in the order. The distance between the paths came out by the approximately 1 mm. of path it sketched by most slender needle. It dried minutes 30. The resistance of paths came out very small that that long 20 Ohm, 2 Ohm's short it decided to try to draw path with the pencil of the hardness of 2M, or 2B if pencil is imported. It were moved and made 3-4 not bad primes, and that you think, resistance between these feet decreased by third (!), i.e., to vol'tmoda it was yeShchom, it afterward became 95, i.e., if we to abum then strike a match and without having measured to insert map that can be obtained percentages 300-400 from the nominal stress. Resistance increased by dry (!) wadded rod. One motion along the pencil path as one small turning of variable resistor. Conclusion the soft the pencil and the shorter the way that considerably smaller resistance can be advanced. Yesterday so conducted test in terms of the removal it was trace vol'tmoda, did not think that this glue with this ease it is moved away by alcohol. All to track were destroyed approximately in one minute by the wadded rod that weakly moistened by alcohol. The pieces of glue which fell off and fell between feet were picked out by toothpick. It is trace it remained none. Z.Y. is added one fotka. All your questions and wish into this branch http://forums.overclockers.ru/viewtopic.php?.t=88331 the conclusion of contact to the flat surface by the current-conducting glue Pencil path Still fotka but with the more qualitative paths from the glue Diagram of v mod 6600 Branch on GF6600 on which I almost live http://forums.overclockers.ru/viewtopic.ph...r=.asc&.start=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 30 min temu zamontowalem na gpu ChromoOrba jak na rosyjskich stronach. i jakos niejestem zadowolony tem przy 540 spadla z 72 do 62 C ale podkrecalnosc nie wzrosla... 550 i arty... Bios uzywany przez mirampa. Wrocilem do org chlodzenia i chyba tak zostawie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aamp Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) .Miramp napisał: Najlepiej wysłać kilka biosów do Mavke Admin z tu lub xtremetheme@MVKtech.net. Ja niestety nie wiem dlaczego ale nie mogę się na tej stronie zalogować. Ja się zalogowałem ale niestet mój angielski raczej się nie nadaje do takiej korespondencji spróbuj login aamp , hasło a6600td pozdro! Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez aamp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Na nim mi na 460-470 idzie karta a pamięci na 750 1394387[/snapback] To chyba jednak nie ma 1.4V bo na tyle to podkręca mi się na standardowym biosie (mam 6200@6600). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aamp Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Na nim mi na 460-470 idzie karta a pamięci na 750 1394387[/snapback] przetestowałem go i przy 450 na rdzeniu wywaliło mnie z 3dmarka,w nibitorze pokazuje 1,4 v i taktowania 2d-300/600 , 3d-425/650,po wgraniu-300/620 i 410/620 , czyli na razie nie ma 1,4 v A tak na marginesie zauważyłem ,że różnica między 430/700 a 540/740 to zaledwie 7 klatek i do tego na wyżej taktowanym procku (http://service.futuremark.com/compare?2k3=3881205),porównałem swoje wyniki i Jędrzeja z tym ,ze moje na procku 1.83Ghz :unsure: nie wiem czy warto podkrecac kartę i kombinować z biosem dla takiej różnicy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@vLo Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) help panowie 3dm 2003 przechodzi bez problemu (kilka razy) na nastawach 450/650 bez zmiany biosu i chlodzenia ... tylko w grach po jakics 20- 30 min wywala i wraca do windowsa :/ czyzby cos sie grzalo :/ pamiatki sa takie w miare jak dotykam palcem a po powrocie do windy w winfoxie pokazuje mi 38C na karcie btw winfast 6600 Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez P@vLo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubaaa Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam Stałem się szczęśliwym posiadaczem Winfasta 6600td agp. NA orginalnym biosie karta bez problemów chodzi na 430/694. Mam dwa pytania. 1. Zainstalwowalem Coolbits i co podniose taktowanie pamieci to po restarcie spada do poczatkowego ,a GPu trzyma. Czy da sie to jakos obejsc zeby i GPu i pamiec trzymaly taktowania po restarcie? 2.Na pamieciach uzyskalem 694 czy to kres mozliwosci sa to Hynixy 3,6, czy po wymianie biosa na inny z 1,4 V bez zmienionych timingow bedzie wiecej ,sledzac temat zauwazylem ze macie wyszsze wyniki , tylko pytanie czy na zmienionych timingach czy orginalnych? Z gory dziekuje za odpowidzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol87 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam Mam GF 6600 Winfast'a i prosze was o bios do karty który pozwala na wieksze podkreenie karty, chodzi mi o ten z wiekszym napieciem. Na edysku jest pare ale niewiem które wybrac. Prosze o pomoc. Mój adres k.sk@op.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 POLECAM wam zmodyfikowany bios od winfasta z nap 1.4V. bylo pare stron wczesniej.. u mnie chodzi stabilnie, 1.4V to napiecie gpu ale pamiatki powinny ci isc wyzej, 700-730.. a tak w ogole aamp jak byl twoj wynik ? PODAWAJCIE tez wyniki w 3D marku 2003 i na jakiej wersji sterow ;P bedziemy wiedziec ktore stery sa the best Moje stery to DNA na 75.90 z guru3d.com wynik - 7430 300/550@540/740 a nie gadacie ciagle o tych biosach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aamp Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 a tak w ogole aamp jak byl twoj wynik ? Moje stery to DNA na 75.90 z guru3d.com wynik - 7430 300/550@540/740 1395962[/snapback] Na 430/700 miałem 6300,ale porównałem fpsy ztymi testami które przeszedłeś i różnica jak pisałem,kiedyś robiłem na podkręconym procku i miałem 6600 , więc pewnie jeszcze z 2 klatki mniej,jak robiłem test na 500/700 róznica w timedemo dooma3 wynosiła 1-2 klatki w porównaniu do 430/700 teraz mam te najnowsze stery ,ale róznice w porównaniu do starszych sa minimalne pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Boze miej aamp-a w swojej opiece :o On ma Codegena i kreci grafie i procka :P AMEN :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aamp Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Boze miej aamp-a w swojej opiece :o On ma Codegena i kreci grafie i procka :P AMEN :D 1396302[/snapback] spoko !ma już 2 lata i czas go wykończyć,jeszcze pare dni i będzie modecom,a ten na razie nie sprawiał problemów ,chociaż ostatnio daje oznaki agonii-6600 go masakruje B) Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez aamp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 tylko żebyś nie wykończyłem razem z nim i proca i grafy i piernik wie jeszcze czego ... codeshity nie lubia być same :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAhhhhh Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mam problem, bo jak wlaczam intro z Prins of persia WW czy jakikolwiek filmik to przycina dzwiek i obraz. Tego nie mialem na karcie wczesniejszej, a teraz nagle przy GF6600 sie pojawilo. Zastanawiam sie co moze byc przyczyna. Mam ta karte od niedawna i jeszcze nie wiem o niej wszystkiego. A druga sprawa dotyczy wgrywania biosu. Moze stac sie tak, ze bios sie nie wgra dlatego, ze nie jest podlaczone dodatkowe zasilanie na karcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wincento101 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Qlawy----> widze twój podpis i powiem Ci ty miej swoje zdanie. Jak kubiłeś zryta NV i jest do kitu to błagam, ale nie twierdź że jest dobra tylko przyznaj się do tego, aby inni nie wpakowali się w to sza...... Na innych forach to szczerość aż bije a Polak jak nie orznie drugiego Polaka to chyba nie będzie mógł żyć. Sorki a OT. Ale denerwuje mnie że Polacy kłamią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mam problem, bo jak wlaczam intro z Prins of persia WW czy jakikolwiek filmik to przycina dzwiek i obraz. Tego nie mialem na karcie wczesniejszej, a teraz nagle przy GF6600 sie pojawilo. Zastanawiam sie co moze byc przyczyna. Mam ta karte od niedawna i jeszcze nie wiem o niej wszystkiego. A druga sprawa dotyczy wgrywania biosu. Moze stac sie tak, ze bios sie nie wgra dlatego, ze nie jest podlaczone dodatkowe zasilanie na karcie? 1397842[/snapback] mialem to samo :) za 20 zl powiem Ci jak zrobic zeby tego nie bylo :P a wiec: niech zgadne masz plyte na Nforce2 i zaionstalowales NAJNOWSZE stery do plyty glownej, tylko ze te najnowsze sa przeznaczone dla nForce 4 a jak wiadomo na nF4 nie ma AGP tylko PCI-E i jak instalujesz najnowsze stery to ci sie wylancza agp i karta chodzi na pci-e i spada wydajnosc (ok 2tys pkt w 3d markach + problem z grami) Pomoglo mi zainstalowanie starszych sterow (VER 5.10) I wszystko chodzi bez problemu :) zobacz w Aidzie czy w everescie czy nie masz czasem wyl AGP ale wydaje mi sie ze tak i problem napisalem wyzej jak rozwiazac ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Qlawy----> widze twój podpis i powiem Ci ty miej swoje zdanie. Jak kubiłeś zryta NV i jest do kitu to błagam, ale nie twierdź że jest dobra tylko przyznaj się do tego, aby inni nie wpakowali się w to sza...... Na innych forach to szczerość aż bije a Polak jak nie orznie drugiego Polaka to chyba nie będzie mógł żyć. Sorki a OT. Ale denerwuje mnie że Polacy kłamią. 1398093[/snapback] :blink: yyy.... sry ale nie zrozumiałem .... nie twierdze ze jest dobra :blink: zryta ... hmmm dość dobre określenie :P nie no panowie wiecej loozu... dobra ja już siedze cicho bo nie chce skończyć jak model 3100 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wincento101 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Właśnie ja chce mówić prawde. Bo jakoś wiesz normalnie dziwnie na tym forum coś dostrzegam. A mianowicie forumowicze kłamią i nie mówią prawdy. A czy nie chcą to ja już nie wiem, a może są uciskani i nie mogą :D Wiem tylko to że dzieje sie tu jak w czasach ZAKOMUNY. People wyluzujcie. Mówcie prawde to niekt nie będzie się pakował w farse. A żeby cos napisać o 6600 bo to jest temat własnie o 6600 to powiem że GPU się ładnie kręci a mem to KATASTROFA :mur: Więc nie wiem czy jest sens kupowania karty za 500zł może lepiej 9800PRO Mediona a jak się ktoś boi to może 6600GT Gigabyte za 635zł jest normalnie w sklepacha tj. www.arest.pl ( choć ja mam promocjie na Galaxy- za 600zł mogę mieć to do dziś się wacham z wyborem, dlatego postanowiłem czyteć to forum :razz: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAhhhhh Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 mialem to samo :) za 20 zl powiem Ci jak zrobic zeby tego nie bylo :P a wiec: niech zgadne masz plyte na Nforce2 i zaionstalowales NAJNOWSZE stery do plyty glownej, tylko ze te najnowsze sa przeznaczone dla nForce 4 a jak wiadomo na nF4 nie ma AGP tylko PCI-E i jak instalujesz najnowsze stery to ci sie wylancza agp i karta chodzi na pci-e i spada wydajnosc (ok 2tys pkt w 3d markach + problem z grami) Pomoglo mi zainstalowanie starszych sterow (VER 5.10) I wszystko chodzi bez problemu :) zobacz w Aidzie czy w everescie czy nie masz czasem wyl AGP ale wydaje mi sie ze tak i problem napisalem wyzej jak rozwiazac ... 1398146[/snapback] Dziki! Zaraz sprobuje. Tzn moze pomoze, bo nie instalowalem strow do nforce4 ale jakies nie oryginalne do nforce2. Moze rzeczywicie to to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Pojawiło się nowe chłodzenie aktywne na nasze GeForce 6600 a mianowicie: Arctic Cooling VGA Silencer NV6 Rev.2 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17642 Chyba to chłodzenie było długo wyczekiwane Jeżeli ktoś zakupi niech zda relacje I czy to przypadkiem nie pasuje tylko do wersji kart PCI-e ?? Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez sbchp250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Troche to chłodzenie kosztuje! :/ Ja niedługo kupuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...