Skocz do zawartości
Elien

Co sądzicie o moderatorach?

Rekomendowane odpowiedzi

Odwalaja swietna robote dzieki czemu mam wiecej czasu na poprawianie roznych rzeczy ( ala serwer ftp ktory ktos bardoz chcial popsuc ;P)

Wlasnie nie psujcie serwera bo wlasnie wyjezdzam na zasluzony 4 dniowy wypoczynek do 3miasta i wolalbym odpoczac od kompa ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

mogli byc przyjazni wazerowi

Ja ogólnie to jestem bardzo, ale taki regulamin forum. 8)

Zawsze ktos moze udostepnic swoja stronke i kzady bedzie mogl wpisac jakie warezy lubi najbardziej. Taki ranking dobrych i sprawdzonych warezow. Wiadomo, na forum nie mozna, ale u kogos na stronce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

mogli byc przyjazni wazerowi

Ja ogólnie to jestem bardzo, ale taki regulamin forum. 8)

Zawsze ktos moze udostepnic swoja stronke i kzady bedzie mogl wpisac jakie warezy lubi najbardziej. Taki ranking dobrych i sprawdzonych warezow. Wiadomo, na forum nie mozna, ale u kogos na stronce?

moze nowy dzial na forum warez jeszcze ? :) albo hub tweak 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie :?:  :idea:

Są to świetni ludzie, bardzo ich lubie! :))) Heheheh

PS. A UT2003 jest już na wszystkich HUB'ach mozliwych (Direct Connect), oczywiście nie mówie o polskich, bo tutaj nic nie ma :D Sam włąśnie kończe ciągnąć z jakiegoś szwedzkiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez ciagne ale sa tak beznadziejnie niskie transfery ze mozna sie pociac. nawet ze szwedzkich :(

Na jakim siedzisz? Chodzi mi o szwedzki.

Aktualnie jestem na dvdrip.bounceme.net. Co prawda teraz mam poniżej 5 KB/s, ale w nocy leci ok. 20-30...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz co do moderatorow to sa dobrzy, i dobrze ze sa, i dobrze jest jak ich jest tyle ile jest :P. Tylko szkoda ze na tweak.pl newsy nie pojawiaja sie jeszcze rzadziej.

PEACE MODERS ;]

Cierpie troche na brak czasu - ale obiecuje nadrobić zaległości :) na prawde :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat podobno już był a tyle postów :? :D 8O :o :) :( 8) :lol: :P :x :oops: :cry: :wink: :roll: :twisted: :evil: :!: :?: :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat podobno już był a tyle postów :?  :D  8O  :o  :)  :(  8)  :lol:  :P  :x  :oops:  :cry:  :wink:  :roll:  :twisted:  :evil:  :!:  :?:  :idea:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Wiesz jak jest 8)

Post do posta i ....................... uzbiera sie na uzaleznionego :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja slyszalem ze moderatorzy pozeraja codziennie jedna dziewice, pija krew, maja 3 glowy i zjeja ogniem :)

Jedna dziewice ? 8O

Eee tam , ja nie jestem na diecie :lol:

Reed ciekawym co na to Twoja zona. :D :lol: :D Czy popiera to ze nie jestes na diecie? :lol: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja slyszalem ze moderatorzy pozeraja codziennie jedna dziewice, pija krew, maja 3 glowy i zjeja ogniem :)

Jedna dziewice ? 8O

Reed ciekawym co na to Twoja zona. :D :lol: :D Czy popiera to ze nie jestes na diecie? :lol: :D

No wiesz .........................

Jezeli tylko je "zjadam" to spox :lol:

Zreszta po co mamy jej glowe zawracac moja "dieta" ?? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna dziewice ? 8O

No wiesz .........................

Jezeli tylko je "zjadam" to spox :lol:

Zreszta po co mamy jej glowe zawracac moja "dieta" ?? :lol:

Ja "zjadam" rozumiem jednoznacznie... Ale moze Ty inaczej :wink:

A zona napewno ma swoja diete - "prawiczkowa" :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi