Elien Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Jak w temacie :?: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Był już podobny topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Upsss.... To mój sie pójdzie paśc :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 spo3ko są ale mogli by zamieścić na głównej linka do ut2003 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 mogli byc przyjazni wazerowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 No dobra topic już był. ale się wypowiem :) . IMHO moderatorzy są spox, tylko że czasami niepotrzebnie wątki zamykają (ale ostatnio coraz rzadziej :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 mogli byc przyjazni wazerowi Ja ogólnie to jestem bardzo, ale taki regulamin forum. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 wszystko ok... tylko ze za duzo topicow przenosza..... chodz wsadzasz je w prawidlowy dzial :) jeszcze mi zaden nie podskoczyl to ok :wink: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Odwalaja swietna robote dzieki czemu mam wiecej czasu na poprawianie roznych rzeczy ( ala serwer ftp ktory ktos bardoz chcial popsuc ;P) Wlasnie nie psujcie serwera bo wlasnie wyjezdzam na zasluzony 4 dniowy wypoczynek do 3miasta i wolalbym odpoczac od kompa ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ja nie mam powodów, aby na nich narzekać. Są O.K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Gr00bY Mazur"] mogli byc przyjazni wazerowi Ja ogólnie to jestem bardzo, ale taki regulamin forum. 8) Zawsze ktos moze udostepnic swoja stronke i kzady bedzie mogl wpisac jakie warezy lubi najbardziej. Taki ranking dobrych i sprawdzonych warezow. Wiadomo, na forum nie mozna, ale u kogos na stronce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Gr00bY Mazur"] mogli byc przyjazni wazerowi Ja ogólnie to jestem bardzo, ale taki regulamin forum. 8) Zawsze ktos moze udostepnic swoja stronke i kzady bedzie mogl wpisac jakie warezy lubi najbardziej. Taki ranking dobrych i sprawdzonych warezow. Wiadomo, na forum nie mozna, ale u kogos na stronce? moze nowy dzial na forum warez jeszcze ? :) albo hub tweak 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Jak w temacie :?: :idea:Są to świetni ludzie, bardzo ich lubie! :))) Heheheh PS. A UT2003 jest już na wszystkich HUB'ach mozliwych (Direct Connect), oczywiście nie mówie o polskich, bo tutaj nic nie ma :D Sam włąśnie kończe ciągnąć z jakiegoś szwedzkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Tez ciagne ale sa tak beznadziejnie niskie transfery ze mozna sie pociac. nawet ze szwedzkich :( Na jakim siedzisz? Chodzi mi o szwedzki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 włąśnie:> A teraz co do moderatorow to sa dobrzy, i dobrze ze sa, i dobrze jest jak ich jest tyle ile jest :P. Tylko szkoda ze na tweak.pl newsy nie pojawiaja sie jeszcze rzadziej. PEACE MODERS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Tez ciagne ale sa tak beznadziejnie niskie transfery ze mozna sie pociac. nawet ze szwedzkich :( Na jakim siedzisz? Chodzi mi o szwedzki. Aktualnie jestem na dvdrip.bounceme.net. Co prawda teraz mam poniżej 5 KB/s, ale w nocy leci ok. 20-30... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A teraz co do moderatorow to sa dobrzy, i dobrze ze sa, i dobrze jest jak ich jest tyle ile jest :P. Tylko szkoda ze na tweak.pl newsy nie pojawiaja sie jeszcze rzadziej. PEACE MODERS ;] Cierpie troche na brak czasu - ale obiecuje nadrobić zaległości :) na prawde :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 co za niespodzianka ja tez :] [na dvdrip.bounceme.net] pod jakim siedzisz nickiem? ja [PL]Azazel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 co za niespodzianka ja tez :] [na dvdrip.bounceme.net] pod jakim siedzisz nickiem? ja [PL]Azazel Aqrat widze że teraz mnie wywaliło, ale Lisek_[psv] afair... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 wywalanie jest ble :) hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Temat podobno już był a tyle postów :? :D 8O :o :) :( 8) :lol: :P :x :oops: :cry: :wink: :roll: :twisted: :evil: :!: :?: :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Temat podobno już był a tyle postów :? :D 8O :o :) :( 8) :lol: :P :x :oops: :cry: :wink: :roll: :twisted: :evil: :!: :?: :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wiesz jak jest 8) Post do posta i ....................... uzbiera sie na uzaleznionego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Ja slyszalem ze moderatorzy pozeraja codziennie jedna dziewice, pija krew, maja 3 glowy i zjeja ogniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Ja slyszalem ze moderatorzy pozeraja codziennie jedna dziewice, pija krew, maja 3 glowy i zjeja ogniem :) Ta.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Ja slyszalem ze moderatorzy pozeraja codziennie jedna dziewice, pija krew, maja 3 glowy i zjeja ogniem :) Jedna dziewice ? 8O Eee tam , ja nie jestem na diecie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja slyszalem ze moderatorzy pozeraja codziennie jedna dziewice, pija krew, maja 3 glowy i zjeja ogniem :)Fajnie sie macie!!! :lol: :D :lol: co 3 glowy to nie jedna :D :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja slyszalem ze moderatorzy pozeraja codziennie jedna dziewice, pija krew, maja 3 glowy i zjeja ogniem :) Jedna dziewice ? 8O Eee tam , ja nie jestem na diecie :lol: Reed ciekawym co na to Twoja zona. :D :lol: :D Czy popiera to ze nie jestes na diecie? :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja slyszalem ze moderatorzy pozeraja codziennie jedna dziewice, pija krew, maja 3 glowy i zjeja ogniem :) Jedna dziewice ? 8O Eee tam , ja nie jestem na diecie :lol: Reed ciekawym co na to Twoja zona. :D :lol: :D Czy popiera to ze nie jestes na diecie? :lol: :D No wiesz ......................... Jezeli tylko je "zjadam" to spox :lol: Zreszta po co mamy jej glowe zawracac moja "dieta" ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja slyszalem ze moderatorzy pozeraja codziennie jedna dziewice, pija krew, maja 3 glowy i zjeja ogniem :) Jedna dziewice ? 8O Eee tam , ja nie jestem na diecie :lol: Reed ciekawym co na to Twoja zona. :D :lol: :D Czy popiera to ze nie jestes na diecie? :lol: :D No wiesz ......................... Jezeli tylko je "zjadam" to spox :lol: Zreszta po co mamy jej glowe zawracac moja "dieta" ?? :lol: Ja "zjadam" rozumiem jednoznacznie... Ale moze Ty inaczej :wink: A zona napewno ma swoja diete - "prawiczkowa" :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...