Lazymodder Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Wiec ostatnio na stronie torrentbits2.org byl ogloszony konkurs na zrobienie loga a raczej banera ktory bedzie umieszczony na samej gorze... baner mial przedstawiac obowiazkowo na niebieskim tle ( niebieski odcien taki jak na pierwszej stronie torrentbits.org ) nowa nazwe tej strony ktora zostala przemianowana na torrentbytes.net.Wynikow jeszcze nie ma ( nagroda jest status VIP-a :) na stronie ) ale przedstawiam wam moja koncepcje a wlasciwie zrobiona na jej podstawie tapetke ( 1024x768 )... http://members.lycos.co.uk/teamdt/torrent/logo/wallpaper.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Wiec ostatnio na stronie torrentbits2.org byl ogloszony konkurs na zrobienie loga a raczej banera ktory bedzie umieszczony na samej gorze... baner mial przedstawiac obowiazkowo na niebieskim tle ( niebieski odcien taki jak na pierwszej stronie torrentbits.org ) nowa nazwe tej strony ktora zostala przemianowana na torrentbytes.net.Wynikow jeszcze nie ma ( nagroda jest status VIP-a :) na stronie ) ale przedstawiam wam moja koncepcje a wlasciwie zrobiona na jej podstawie tapetke ( 1024x768 )... 1210113[/snapback] no ci powiem ze to jest całkiem ciekaweee jestem mile zaskoczony :) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 dzieki B) pomyslow mialem kila ale nadtym najdluzej siedzialem jakies 20 min w 3dstudio maxie na wymodelowanie i rendering "rozdarcia" i 2.5h w photoshopie na reszte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mialo byc torrentbits czy torrentbytes, bo ja widze ten drugi napis ;) Samo logo bardzo fajnie wykonane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 A czy to rozdarcie nie jest za małe? Nie chce się czepiać tylko na pierwszy rzut oka to nie wiadomo co tam jest napisane, trzeba się dokładnie wczytywać :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...