vegosan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mam Gforca MX 420 64mb z TV-out. Ostatnio przymierzalem nad karta przy wlaczonym pc radiatorek jednak spadl mi na karte i komputer sie zawiesil. Zresetowalem go i wszystko dziala ok jednak zaczaly sie pojawiac kreski gdy poruszam jakimś oknem. Dodaje 1 zdjecie pokazujace to co sie dzieje gdy pare razy przejade oknem po pulpicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 A to cacko podkrecane??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 nie prosta normalna karta a to ze leci tandetą to juz inna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 prawdopodobnie uszkodzil jakas sciezke na karcie ew ktoras kosc pamieci. przyjrzyj sie uwaznie. wg mnie chyba spiszesz go na straty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 z kością pamięci jest mozliwe bo radiatorek wlasnie spadl mi na 2 kości pamięci stykając je . Jesli ta karta pojdzie na straty to bedzie cieńko ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ciesz sie ze w ogole dziala, bo moglbyc juz trup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 w sumie tak ale niewiadomo czy on w tym momencie nie zdycha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...