krzyysiu Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 SIEMKA mój qmpel chce sobie zmienić proc mobo ramy i dysk i powiedział że jak mu skompletuje te żeczy to mi da 20zł :blink: chciał bym poznać propozycje fachowców czyli uczestników forum, dodam że komp nie bezie podkręcany, raczej, może troche z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 skoro tobie dał te 20 zł to poczytaj recenzje, testy cześci komputerowych. troche inicjatywy z twojeje strony. Sam postaraj sie zarobić na te 20zł. Tak a marginesie powiem że polecał bym mu A64. A i czy ten twój kumpel nie potrzebuje jeszcze jakiś porad chętnie mu pomoge jak tak rzuca kasa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 20 pozostawie n/c . A sprzet to tak : - Sepma 2600+ w boxie - abit nf7-sl B) - 512 DDR kingstona pc -333 - Barakuda 80 na SATA W sumie nie taki zly sprzet za takie marne pieniadze . Wychodzi 1200 z groszami . Jak co mozna zaoszczedzic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 wszystko byle nie sempa. lepiej wez jakies amd 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Może ja tylko mam problemy ze wzrokiem ale wydaje mi się czy nie podałęś przybliżonej ceny za jaką masz go złożyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁOjtas Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Masz problemy ze wzrokiem :). Rzuc okiem na temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Starość nie radość... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...