dayus Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jets jakis programik, ktory pomoze mojemu bratu na maturze? SMS do mnie z jego zadankiem. .....liczenie...... SMS do niego z obliczonym zadaniem. WIecie o co chodzi, rownania, potegi itp. to co na maturach jest. Jest wogole taki kalkulator? (chyba musi byc...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jedyne co mi do głowy przychodzi to Kalkulator matematyczny wersja 4.00 autor: Jerzy Znamirowski e-mail: jurek(małpa)znamirowski.pl URL: www.Znamirowski.pl ale to tylko obliczenia ;) A na maturze będzie trzeba moim zdaniem troche wzory przekształcać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 to juz sprobuje se samemu cos powymyslac. Tzn,ze nia maj akiegos kombajna do tego? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Sa tylko trzeba sie nimi umiec poslugiwac (a to juz nie jest takie proste, przynajmniej na początku) : np Mathcad lub Mathematica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Polecałbym jakąś nienajnowszą wersję Mathcada. Bardzo "naturalnie" się tam pisze. A kalkulator naukowy jest w Windows. Ale na maturze chyba można mieć kalkulator ze sobą, a teraz te z mnóstwem funkcji to za 10-15zł można kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 a od kiedy w smsie masz kreske ulamkowa :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 (a+b^2)/(c-d) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Maker juz Ci podpowiedzial....A ta starsza wersja MAthematica to do jakiego numerka jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Mathematica :-P nie używałem. A Mathcad to np. 7, albo 2001 były dość użyteczne. Możliwe, że nowsze są lepsze, ale też większe :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 matlab tez sie nada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 mozesz tez Maple sprobowac - calkiem fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Mathematica :-P nie używałem. A Mathcad to np. 7, albo 2001 były dość użyteczne. Możliwe, że nowsze są lepsze, ale też większe :-P 1210907[/snapback] Obecnie kozystam z MATHCAD 12, to chyba najnowsza wersja i wg mnie bardzo przyjemnie sie z niej korzysta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...