johnyboy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 wiec (chociaz tak sie nie zaczyna zdania) wrzucilem do mojego biednego epoxa nowszy bios w ktorym, poza kilkoma rzeczami o ktorych nie mam pojecia , domyslne napiecie dla pamieci zostalo podniesione z 2.5v do 2.7v. nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze dalo to stabilne wyzsze fsb i tak jak jade do gory z vmem tak wlasnie te, stabilne fsb jedzie proporcjonlnie do gory. moje pytanie: czy to jest do cholery mozliwe zeby podniesienie napiecia pamieci podnosilo automatycznie vdd? moim pamieciom nie robi to zadnej roznicy czy chodza przy 197mhz przy 2.5 czy 3v i tak samo zreszta przy fsb ponad 230(tyle ze na abicie) pozdrawiam i czekam na pomysly co z tym zrobic w sumie przy 3v mam wreszcie stabilne fsb200:D ale szkoda meczyc niepotrzebnie pamieci taki wariackim napieciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 To apiecie wcale nie jest az tak duze dla pamięci, sprawdz jesli pamieci sie nie grzeją to tak zostaw, jesli sie bardzo nagrzewają to załuz radiatorki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 narazie mam stabilne 205;D czekam tylko co powie na to szajsung i fujitsu musialbym jakiegos berkuta albo innego wyczynowca zapytac jak sobie z tym poradzic bo szkoda by bylo Edit:przy stabilnym fsb220 "nstapilo uszkodzenie pliku rejestru" i wroce po reinstalce systemu.. moze ktos ma jakis dobry sposob na pci powyzej 44? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...