Elektron Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Z nudóf wszedłem sobie we właściwości, ustawienia, zaawansowane, GeForce MX 400 ( bo taką mam karte :D ), póżniej dodatkowe właściwości i częstotliwość taktowania. W dupe jeża coś przestawiłem i obraz mi sie cały powalił!! Teraz ledwo co pisze dlatego chciałbym jak najszybszej pomocyyyyyyyy!! Z góry THX!! Ja bez kompa to jak bez wszystkiego!! Chyba jak wszyscy z was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Jeśli nie uda się inaczej zapodaj przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 3maj ctrl przy odpalaniu systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Sprawa zakończona system przywrócony do stanu z dziś o 17:30 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...