gr0szek_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 otorz kilka dni temu gdy przegrywalem pliki na playera wystapil jakis blad i win kazal mi sformatowac pamiec playera. i tak formatowanie na FAT za kazdym razem nie wychodzi natomiast formatowanie na FAT 16 wychodzi tylko ze mam 2 MB wolne a kolo 240 zajete( pokazuje ze calkowita pamiec to okolo 245). wczesniej (przed tym zonkiem) sprawdzalem z ciekawosci jaki ma system plikow player i pokazywalo ze RAW. jak moge spowrotem sformatowac pamiec playera do systemu plikow RAW a nie FAT 16. dodam ze na FAT 16 chodzi a co mi po tym jak moge tylko 2 MB zmiescic :mur: HELP!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie wiem jaki to player, ale sprawdź, czy nie ma opcji formatowania w urządzeniu - podobna sytuacja jest w aparatach fotograficznych i tam formatowanie z poziomu windowsa nie jest dobrym rozwiązaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 nie ma w urzadzeniu takiej funkcji :( i sory jak go formatuje pod FAT 32 to mi wcina 243mega z 245 i zostaje 2 :/ wiecie moze co mam zrobic zeby odzyskac te 243 mega?? prossze o pomoc. HALO ludzie ja tu potrzebuujacy jestem??!! niewiecie mo mam zrobic abym znowu mial 240 a nie 2 MB? moze jakis program do formatowania dobry znacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...