byczy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam. Mam abita NF-7 i GF 5900XT .bios rozpoznaje szynę AGP jako 4x. Czt nic się nie stanie ,gdy ręcznie ustawię 8x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Sprawdz... :P Nie, nic się nie stanie.... najwyżej Ci się komp spali... ;) Just joking... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam. Mam abita NF-7 i GF 5900XT .bios rozpoznaje szynę AGP jako 4x. Czt nic się nie stanie ,gdy ręcznie ustawię 8x. 1210444[/snapback] Bios moze i rozpoznaje x4, jak tyle masz w nim ustawione :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 mam auto pytam bo obiło mi się o uszy coś o różnicach w napięciu. nie było auto :oops: dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...