yyy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 poniewaz nie ma sensu zeby w nocy komputer halasowal i zuzywal duzo pradu chcialem go ustawic z jak najnizszym FSB i napieciem .... no i tutaj jest problem - jakie jest minimalne FSB dla tego procesora narazie udalo mi sie zejsc do 133 i napieciu 1.3 v jak ustawilem FSB na 100 to plyta nie wstawala czy 133 to juz minimum dla bartonow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie jest to minimu. U mnie działał na 100 (a7v600 - kt600) Ustawiłem go jak działałem na słabiustki zasilaczu - codegenie bo niestety nie wyrabiał przy pełnej prędkości. Ale teraz mam chieffteca :D Może update biosu by się przydał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Minimum FSB twojego Bartona to Minimum jakie twoja Mobo może zapodać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ja dzieki 8rdavcore schodzilem do 77Mhz. nizej zwiecha:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 WoW 77MHz fajnie :D Ja tyle nie miałem jeszcze nigdy na NF2 :P Będzie trzeba spróbować kiedyś jak czas będzie ;) Tak czy siak na 100MHz all powinno być OK i zero wieszania a poniżej to już jak to ktoś powiedział „Sztuka dla sztuki” ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Spróbuj dac FSB 110. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 ja swojego dałęm na 100hz i mnożnik 5 potem clokgenem zszedłem na 66 i miaęłm 333 mhz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyy Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 no za sprawa 8rdavcore udalo sie zejsc do fsb 100 mhz .... ale za to jak wracam do ustawien normalnych to po restarcie kompa mam "cpu is not workable" i musze wejsc i wyjsc z biosu+zapis ustawien :\ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...