..::SNAP::.. Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 zakupilem taki telefoni i chcialbym wiedziec ile trzyma bateria? prosze o opinie uzytkownikow tego telefonu a nie ludzi ktorzy widzieli testy,opisy i specyfikacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 poczekasz kilka dni to zobaczysz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 poczekasz kilka dni to zobaczysz :):P 8O :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 poczekasz kilka dni to zobaczysz :)chyba tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Mój brat ma tego fona i 3ma mu koło tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Mój brat ma tego fona i 3ma mu koło tygodnia.a czesto ja uzywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Mój brat ma tego fona i 3ma mu koło tygodnia.a czesto ja uzywa? Dość często tylko nie wiem czy wyłącza na noc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Mój brat ma tego fona i 3ma mu koło tygodnia.a czesto ja uzywa? Dość często tylko nie wiem czy wyłącza na noc.zapytaj go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...