ice200 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 :blink: Mam prośbę. W najbliższym czasie chciałbym kupić jakiegoś Geeforce'a 6800GT 256MB. Zastanawiałem się nad Gigabytem, Leadtekiem, Asusem. Chodzi mi o ten przedział cenowy około 1800zł. Którą kartę polecilibyście. Jakie są temperatury podczas pracy, jak wiecie jakie mają pamięci, chodzi mi o czasy, która z kart najlepiej się podkręca, jakie są wymiary tych kart (często może być tak, że karta może nie pasować), no i która karta według was jest najwydajniesza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba. Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Uważam, że powinieneś sie zastanawiać mn nad MSI i Gainwardem. Jednak jeżeli chcesz z tych co podaleś to polecam Leadteka.W asusa nie inwestuj. Ponieważ ma bardzo duze problemy z chłodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Testy 6800GT Leadtek, Gainward, MSI Wszystko ta sama stawka w testach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...