ntgale Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Chcę kupić obudowę do komputera Chieftec LBX. Interesuje mnie buda bez zasilacza. W Częstochowie oczywiście sam również szukam, ale jeśli ktoś posiada informacje gdzie "od ręki" można kupić proszę o informacje. Jutro (11 stycznia) będę w Katowicach i dlatego proszę o jakieś info o sklepach w Katowicach. Nie będę miał całego dnia na szukanie ale jeśli otrzymam jakieś namiary punktów, gdzie taką budę mogę zobaczyć i nabyć, chętnie sprawdzę. Koniecznie bez zasilacza. Raczej "od ręki". Proszę o pomoc. P.S. Jeśli wstawianie tu linków będzie odbierane jako niezgodna z regulaminem reklama proszę o kontakt przez gg:2601188, mail: slowiksz@wp.pl lub na PW Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Hej Możesz ją kupić w Apollo. To koło Katedry jeśli nie wiesz, na lewo przy skrzyżowaniu... Żadnych dopłat nie biorą, wiem bo zamawiałem u nich radiatory na pamięci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgale Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 thx krajanie - zaglądnę, może ktoś jednak poleci jakiś sklep w okolicach Katowic... Edit.. zaglądnąłem - to dobry sklep... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 kolesie w apollo zawsze dostarczaja mi sporo smiechu.. kiedys literowalem im slowo "corsair" bo gosc napisal "korser" LOL jesli czewa to only BINO Computers jesli czegos nie ma na stanie zostanie sprowadzona. Chyba najnizsze ceny albo jedne z najbardziej konkurencyjnych no i profesjonalna i mila obsluga... Sam w Bino kupowalem juz kilka chieftecow ;]] i nie tylko... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...