kris1111 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 W WINDOWSIE WYSKAKUJE KOMUNIKAT NIE WYKRYTO MYSZY PODŁĄCZONEJ DO PORTU PS/2 . MYSZKA JEST SPRAWNA I PODŁĄCZONA DO PORTU, WIĄZKA OD PORTU DO PŁYTY TEŻ NA 100% JEST SPRAWNA, SAM PORT COM 1 TEŻ JEST OK. JAKA MOŻE BYĆ PRZYCZYNA ŻE NIE MA MYSZKI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Sprawdz czy na pewno dobrze ja podlaczyles. W koncu podpinasz ja pod Ps/2 czy pod coma bo juz nic z tego nie rozumiem. Klawiatura dziala??? Moze w biosie wylaczyles porty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1111 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Sprawdz czy na pewno dobrze ja podlaczyles. W koncu podpinasz ja pod Ps/2 czy pod coma bo juz nic z tego nie rozumiem. Klawiatura dziala??? Moze w biosie wylaczyles porty. 1211148[/snapback] wyskakuje komunikat że nie wykryto myszki podłączonej do portu ps/2 a ja mam myszkę starego typu podłączoną do portu com1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Aha chodzi ci o ten komunikat...... na dole masz takie okienko z napisem NIe pokazuj więcej tego komunikatu. Zaznacz poprostu tam ptaszka i po klopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...